2777
2789

😐😐😐😐😐😐😐

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش

مگه میشه 

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرم گوشیش نوکیای ساده اس ولی با همونم گوه های زیادی میخوره اون گوشی لمسی داشته باشه جنبه اشو نداره میدونم امروز به یه شماره ناشناس زنگ زده بود ۶ دقیقه باهاش حرف زده بود زنگ زدم ببینم زنه یا مرد زن بود 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن

بهت یاد بده؟ 😂😂 حتما فک کردی آلت و اف ۴ رو می‌گیری و تموم ! ☺️. اگه می‌خوای یاد بگیری شروع کن روزی یه ساعت برنامه‌نویسی بخون ، بعد از چندماه اگه متوجه شدی هیچی از برنامه‌نویسی نمی‌دونی ، میشه بهت امیدوار شد اما اگه بعد از چند ماه فک کردی تمومه و استادی هیچی دیگه!

البته راه‌های دیگه‌ای ام داره چند تومن بدی برات هک کنن.

آقا هستم . منو ببر به چیزی که قبل از دیدن تو بودم ، بعد برو.
بمیرم برای دلت غصه نخور شاید چیز بدی نباشه

باردارم هستم از موقعی که صدای زنه رو شنیدم سردرد گرفتم بخدا خود نامردشم گرفته خابیده بیشتر حرص میخورم 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
بهت یاد بده؟ 😂😂 حتما فک کردی آلت و اف ۴ رو می‌گیری و تموم ! ☺️. اگه می‌خوای یاد بگیری شروع کن روزی ...

آره درموردش خوندم یکم تو گوگل نه از برنامه نویسی سر درنمیارم،کجا پول میگیرن هک میکنن؟

خدابرات نگهش داره،چرا آخه بچه آوردی عزیزم  

ای خدا من ساده ام هر دفعه خر میشم با کاراش  رفتاراش و حرفاش

آره درموردش خوندم یکم تو گوگل نه از برنامه نویسی سر درنمیارم،کجا پول میگیرن هک میکنن؟

کجا پول می‌گیرن هک می‌کنن؟! 😳😕 ظاهراً شعب منتخب بانک جهانی!!😂 یه کلاه گانگستری سرت بذار و یه هکر رو پیدا کن که سخت نیس ، بگو سلام (تو قیافه باشیا ) بعد بگو یه سفارش کار دارم ! آهان اولشو یادم رفت از دور چراغ می‌زنین که تویی؟! اونم میگه نه خودمم!☺️ ادامه‌ش کیف پولا رو میدی و شوهرتو با طرف داخل یه کیف تحویل می‌گیری!! ☺️ ( شوخی کردم و دلیلش سوال با مزه‌ی خودت بودا ☺️)

آقا هستم . منو ببر به چیزی که قبل از دیدن تو بودم ، بعد برو.