2777
2789

کلا س دوم کل تابستون زدم تو سرم که بیا باهم کار کنیم درسش و روخونیش افتضاحه اصلنم نه مشق مینویسه نه کار میکنه اخه من چسکار کنم خسته شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا چقدر بچه ابتدایی داشتن سخته . 

خدا بهم ی شوهر بده که بچه دار شدم ، بچه م مدرسه ای شد معلم خصوصی بگیرم من حوصله سر و کله زدن با بچه ابتدایی رو اصلا ندارم 🫠🫠مامانارو میبینم چقدر اذیت میشن ... واقعا حق دارن 

تخته وایت برد رو معمولً بچه ها علاقه دارن.. تمرین املا و ریاضی رو تخته کار کنید.. 

برای نوشتن مشق هم با جایزه و تشویق بهتر میشن

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌
واقعا چقدر بچه ابتدایی داشتن سخته .  خدا بهم ی شوهر بده که بچه دار شدم ، بچه م مدرسه ای شد معل ...

بخدا خیلی سخته اصلا به فکر درس و مدرسه نیستن خیلی بیخیالن بعضی بچه ها

تخته وایت برد رو معمولً بچه ها علاقه دارن.. تمرین املا و ریاضی رو تخته کار کنید..  برای نوش ...

۱۰ بار گفتم مشقاتو بنویسی برایت جایزه خوب میخرم حتی اگه ۱۰بار مشقاتو خوب بنویسی من ۱۰ بارشم جایزه میگیرم ولی اصلا علاقه ب درس نداره فقط میخواد بره بازی کنه

۱۰ بار گفتم مشقاتو بنویسی برایت جایزه خوب میخرم حتی اگه ۱۰بار مشقاتو خوب بنویسی من ۱۰ بارشم جایزه می ...

میفهمم سختِ ولی نباید بی خیال شد.. ب هر حال قلق بچت باید دستت باشه.. 

بفهمی ک با چی تشویق میشه.. از کی حساب میبره.. 

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌