2777
2789

همیشه از کوچکی منتظر بودم پسرم بزرگ بشه بره اول خیلی هم ذوق داشتم اما امروز که سه روزه رفته هیچ حس خوبی به مدرسشون،کلاسش، معلمش، شاگردای کلاسش و هیچی ندارم

نه اینکه استرس داشته باشم یا نگران باشما نه

کلا حس میکنم یه چیزی این وسط سرجاش نیست باعث میشه ته دلم حس خوبی به هیچ چیز کلاس اولش ندارم 

نمیدونم چجور بگم حالم رو 

نمیدونم چرا اینجور شدم 

معلمشون خیلی تعریفش میکنن از سالهای قبل، خیلی هم لوح و تشویقی بخاطر نوع تدریسش داره ولی من حس خوبی به معلمشون ندارم بنظرم تند و خشک هست نگرانم پسرم خسته بشه و زده گاهی میگه کاش کلاس اول نبودم 

مدرسشون غیر انتفاعی هست ولی حس خوبی بهش ندارم هر چند با پرس و جو و تایید خیلیها اسمش رو اینجا نوشتم

چرا اینجورم؟  چه کنم؟

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به این فکر کن درس خوند یه کاره ایم‌شد زنش گفت مامانت گفته بالا چشمت ابرو اونم میگه مامانمو میزارم کنار تو جون بخواه عشقم. ارومتر شدی شاید البته اینحرفا شوخی بود صرفا جهت ارامش روانت 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
پارسال پیش دبستانی رفته؟

اره رفته و خیلیم هم خودش خوشحال بود و با ذوق میرفت هم خودم راضی بودم 

بخاطر همینم برام عجیبه چرا باید این حس و حال رو داشته باشم 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
کلاسش عوض کن یا مدرسه رو البته اگر سخت نمیگیری

بهش فکر کردم ولی هم کمی از شهریه رو دادم هم سرویس بزور براش پیدا کردم 

گاهی فکر میکنم چجور یکسال تحمل کنم 

به این فکر کن درس خوند یه کاره ایم‌شد زنش گفت مامانت گفته بالا چشمت ابرو اونم میگه مامانمو میزارم کن ...

راستش خندیدم با حرفت ولی در کل خواهر میترسم بگه نمیرم اصلا اون موقع زنش میگه مادرت عرضه نداشت بفرستت مدرسه   

حس میکنم بهش خوش نمیگذره یا راضی نیست باهاش هم صحبت میکنم چیزی نمیگه یا اعتراضی نداره 

دیگه نمیدونم والا چخبره 

راست میگه یا نه 

حسی که داری طبیعی چون شناخت کامل از معلم و روش تدریسش نداری...تا اواخر آبان میبینی که پسرت کامل با شرایط اکی شده خیلی هم راه افتاده من پسرم کلاس اول بود تازه اولین سال تجربه آنلاین داشتن معلم ها و مادرها با کلی استرس همش تموم شد آخر سال هم همه باسواد 🥰

حسی که داری طبیعی چون شناخت کامل از معلم و روش تدریسش نداری...تا اواخر آبان میبینی که پسرت کامل با ش ...

عزیزم باور نمیکنی چقدر با پیامت ارام شدم حتی گریم گرفته اشکم بند نمیاد 

نمیدونم چرا 

شاید بخاطر اینکه حرفت درست بود شاید بخاطر حس و حالمه که داره خودش رو نشون میده 

خدا کنه همینطور باشه که شما میگی 

اخه معلمشون هم همون جلسه اول برای مادرها بود گفت شاید کمی سختگیر باشم برای بچه هاتون ولی خیالتون راحت اخر سال یه شاگرد عالی و فوق العاده پر و کامل تحویل تون میدم 

یکی از دل زدگی هام اینه که دیدم بعضی از بچه ها بی ادب هستن و سطح خانواده هاشون کمی پایینه

نمیگم خودمون عالی هستیم ولی حس کردم بی تفاوتن نسبت به تربیت بچه هاشون 

گفتم خدا کنه پسرم ازشون الگو نگیره 

هرچند میدونم هر مدرسه ای بره همه نوع تربیت و قشری هستن 

یکی دیگه هم حس میکنم مدرسه اشون خیلی یکنواخت وخسته کننده هست هیچ درختی نداره یه حیاط بزرگ بدون هیچ درختی هست 

داره تک و توک همون اول ورودی فقط 

ببخشید خیلی حرف زدم درد و دلم شروع شد     

راننده سرویس شون اقا هست در حالی که من انتظار خانم داشتم 

البته خیلی ها ایشون رو تایید کردن قبلا راننده سرویس شون بوده 

نمیدونم شاید خل شدم همش این چیزها برام پر رنگ شده 

عزیزم باور نمیکنی چقدر با پیامت ارام شدم حتی گریم گرفته اشکم بند نمیاد  نمیدونم چرا  شای ...

عزیزم خوشحالم که پیامم کمی آرومتون کرد

دقیقا شرایطتون مثل پسر من اونم غیرانتفاعی منتهی معلم جدی و سختگیر ولی پسرم کم کم عاشقش شد 

پسر منم الان با سرویس می‌ره مرد هم هست با هم سرویسی ها هم دوست میشه نگران نباش.

اتفاقا معلم های سختگیر خوب بچه هارو راه میندازن

عزیزم خوشحالم که پیامم کمی آرومتون کرد دقیقا شرایطتون مثل پسر من اونم غیرانتفاعی منتهی معلم جدی و س ...

عزیزم ممنونم از صحبت هاتون

انشالا که همه چی تا اخر سال خوب پیش بره اروم بگیرم 

میدونم همینجور هم میشه شاید بقول شما بخاطر این هست که ترس از ناشناخته های معلمش و تدریسش و فضای مدرسه دارم 

انشالا پسرتون سالم و موفق باشه