2777
2789

سلام. 

کاربر جدید نیستم از سال 96 تو سایتم

با این کاربری اومدم فقط برای اینکه حرف بزنم

دردم خیانته😔الهی که هیچکس خیانت نبینه

وقتی بچم یک سال و نیمه بود توی اینستا دیدم شوهرم چت کرده و کسایی رو فالو کرده بود که مغزم سوت کشید. 

قشنگ یادمه، انگار همین دیروز بود، سه شبانه روز بیدار بودم و گریه میکردم. من همونجا مُردم😞

شب سوم، شوهرم بیدار شد گفت چیه عین جغد داری به من نگاه میکنی؟ 

انقدر اخلاقای تندی داشت که جرأت نکردم بگم چی شده، افسرده شدم حدود 9 ماه

با خودم حرف میزدم و گریه میکردم. 

توی اون نه ماه تا 3 یا 4 صبح بیدار بودم هرشب. یه شب دیگه نتونستم خودمو کنترل کنم به شوهرم گفتم چیا دیدم، من آدم آرومیم و کلاََ اهل دعوا و داد و بیداد نیستم اصلاََ. هرچی که دلش خواست بهم گفت و گوشیمو طوری زد به زمین که تیکه تیکه شد. وقتی دید حال روحیم خیلی بده اینستا رو پاک کرد و مثلاََ خوب شد. ولی خب عادت کرده بود و توی تلگرام چت میکرد😓

منم دیگه چک نکردم چون حالم قابل توصیف نیست. 

باز سه هفته ی پیش اتفاقی متوجه حرف زدنش با یه نفر شدم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب روش نیار 

چند ماهه پیش اومد باهام حرف زد 

خیلی مهربون شده بود

گفت جیران میکنم 

انقدر خوب شده بود که باورم نمیشه هنوزم

من الان باردارم😞غصه ی این طفلی رو میخورم که با کلی وعده و قول و مهربونی قرار بود بدنیا بیاد

طلاق نمیگیری  چرا؟

نیل هسدم🍷🦦عاشق لاک،عطر،تینت لب،[عاشق جوجه کباب،زرشک پلو با مرغ]تیپم دارکه::دارای کلاه باکت،آل‌استار،شلوار کارگو[] روانشناس نیستم بر اساس تجربم میتونم راهنماییت کنم* یک روزی اگه نیاز داشتی به دردل منو تگ کن.ما دخترا قوی ترین موجودات روی زمینیم💪🏻☘️دارای یک عدد طوطی سخنگو🦜 نمیدونم چه حکمتیه قرار نیست بهم برسیم ولی خدا مارو سر راه هم قرار میده! اختراع تایپ خودم:|Sلaم|توی تاپیکا تگم کنید خوشحال میشم😂🩴دوستای قشنگم در نی‌نی‌سایت @م_ه_ر_ب_ا_ن_و @پاستیل_شکری @عسلی_چشم_عسلی @ملوسکتونم1 @مامالی4 @عسل_هسدم @طلایی_متمایل_بنفش @yaldam__ @بانوی_فسفری @سوسیسبندری @چیپسسرکهنمکیمزمز @royaiiiiii @آوا_هسدم @سرخابی2018 @mimsinsara @mohanakhanom @pari_72_74 @دشمن_خونی_نی_نی_یار @نون_بربریییی @ستـــــینشونم @آنیتو2 @dokhtarbi_kas313 @mohanakhanom @2113mahlin @قدرتمندترینم۲ @dorsa1996 @دوستدارپاییز80 @کیوتمم  (شماها عین فرشته میمونید برای من🍷🐚):
طلاق نمیگیری  چرا؟

اون  دفعه ی اول که متوجه شدم، خواهرم تو مرحله ی طلاق بود و پدرمم یه سال بود فوت شده بود و مادرم توی اون مدت بشدت داغون شده بود و گاهی که پای درد دلش می‌نشستم میگفت من زیر بار این همه غم زنده می مونم؟ 

والا دلم نیومد با بچه ی دو ساله یه غم دیگه بذارم رو غمش.