2777
2789

چکار کنم

باز لجبازی میکنه

ازش پرسیدم واقعا برات مهم نیستم

هیچی نگفت

میدونم لجبازه

خودش پیشقدم نمیشه

چکار کنم

دیشب بهش گفتم بابت کارت ناراحتم

گفت مهم نیست منم کل روز سرسنگین بودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم کله سحر سر سفره ی صبحونه سراینکه چرا به یه نفرکه من بدم میاد ازش ودلیل منطقی دارم پیام داده بهش ،بهم گفت که من اصلن براش مهم نیستم وبااینکه ازم عذرخواهی کرد ولی نتونستم فراموش کنم ومنتظرم تایکبار دیگه کارشو تکرارکنه تا طلافی گذشت اون دفعه روهم سرش دربیارم 

مشکلتون چیه؟ 

ای بابا

نمیدونم

یه کم حساس شده چند وقته

من حس میکنم همه چیو میندازه گردن من

از صبح میگفتم بهش بیا دیدنم

گداشته دم غروب میگه بیام‌گفتم دیره که شب میشه نگرانت میشم

دیوونه شد دور از جونش

منم شوهرم کله سحر سر سفره ی صبحونه سراینکه چرا به یه نفرکه من بدم میاد ازش ودلیل منطقی دارم پیام داد ...

چی بگم

من اصلا در مقابلش توانایی تلافی ندارم

پیشش خیلی ضعیفم

ای بابا نمیدونم یه کم حساس شده چند وقته من حس میکنم همه چیو میندازه گردن من از صبح میگفتم بهش بی ...

حرف بزن ببین چیشده سر چیزای کوچیک قهر ودعوا نکنین 

سعی کن همیشه پیشش عزت واحترام داشته باشی وارزشمند 

منکه پرم یکی نیس دردودل کنم باهاش شاید خالی شم خودمو بچه سه روزمو تک وتنها تویه چاه میبینم

حرف بزن ببین چیشده سر چیزای کوچیک قهر ودعوا نکنین  سعی کن همیشه پیشش عزت واحترام داشته باشی وا ...

چکار کنم

بخدا من قصد دعوا و بحث ندارم

اون همیشه مثل بچه ها قهر میکنه

ده بار گفتم ناراحت شدی بهم بگو

بخدا من همیشه اگه مقصر باشم عذرخواهی میکنم

چکار کنم بخدا من قصد دعوا و بحث ندارم اون همیشه مثل بچه ها قهر میکنه ده بار گفتم ناراحت شدی بهم ب ...

دقیقا خوده منی هنوز یه سال نشده ازدواج کردم هرچی گفت گفتم چشم مقصر بود تو دعواها معذرت خواهی کردم همیشه خودمو کوچیک کردم اینقدر کوچیک که الان حتی براش مهم نیس بمیرم یا زنده بمونم  بغض داره خفم میکنه نمیتونم گریه کنم دارم ذره ذره اب میشم 

نه عزیزم اینجوری فکر نکن الان ازش خیلی دلخوری

دلخور کاش بودم کاش ازش متنفربشم ازش بدم بیاد بدبختی اینجاست بعد سه روز دلم واسه اینکه بغلش کنم یذره شده ولی سمتم نمیاد دیشبم جاشو جدا کرد امروز کتکم زد فقط دوروزه زایمان کردم وگفت بچرو بردار برو باز متنفر نشدم  نمیدونم چرا لباس تو تنمو پاره کرد😓😓😭