یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم شوهرم کله سحر سر سفره ی صبحونه سراینکه چرا به یه نفرکه من بدم میاد ازش ودلیل منطقی دارم پیام داده بهش ،بهم گفت که من اصلن براش مهم نیستم وبااینکه ازم عذرخواهی کرد ولی نتونستم فراموش کنم ومنتظرم تایکبار دیگه کارشو تکرارکنه تا طلافی گذشت اون دفعه روهم سرش دربیارم
چکار کنم بخدا من قصد دعوا و بحث ندارم اون همیشه مثل بچه ها قهر میکنه ده بار گفتم ناراحت شدی بهم ب ...
دقیقا خوده منی هنوز یه سال نشده ازدواج کردم هرچی گفت گفتم چشم مقصر بود تو دعواها معذرت خواهی کردم همیشه خودمو کوچیک کردم اینقدر کوچیک که الان حتی براش مهم نیس بمیرم یا زنده بمونم بغض داره خفم میکنه نمیتونم گریه کنم دارم ذره ذره اب میشم
دلخور کاش بودم کاش ازش متنفربشم ازش بدم بیاد بدبختی اینجاست بعد سه روز دلم واسه اینکه بغلش کنم یذره شده ولی سمتم نمیاد دیشبم جاشو جدا کرد امروز کتکم زد فقط دوروزه زایمان کردم وگفت بچرو بردار برو باز متنفر نشدم نمیدونم چرا لباس تو تنمو پاره کرد😓😓😭