2777
2789
عنوان

محصولات نیوشاکی خورده

59 بازدید | 11 پست

سلام من بایک طب سنتی آنلاین اشناشدم بعدایشون یک کارتون محصولات دم نوش نیوشا اوردیکیشون هم چای ماسولاکی خورده نتيجه دیده؟ من بخاطربطبعم بشدت سردشده وپادرددارم فقط دمنوش داده 

دختر خاله ی من چند دوره همه مدلش رو گرفت دم کرد خورد ما که تغییری ندیدیم

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم برا40روزدادن

یکی از اشناهامون میخورد همینجوری مرتب مثلا ی ماه دو ماه...مریض شد بد بداااااا....واسه همین میگم اعتماد نکن

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕
یکی از اشناهامون میخورد همینجوری مرتب مثلا ی ماه دو ماه...مریض شد بد بداااااا....واسه همین میگم اعتم ...

خوب بابتش پول دادم دمنوش بابونه چای ماسولادمنوش اسطوخودوس وکلی دمنوش دیگ بظاهر ک بدنیستن من کلاقبلادمنوش مال اعصاب ک اروم بخشه میخوردم آرومم کیکردایناهم ارومبخشه

برای چی استفاده کردن مشکلشون چی بود

مشکل زیاد داشتن...مثلا سنگ کیسه صفرا...کبد چرب.چاقی.

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...