2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

190 بازدید | 10 پست

ممکنه یکم طولانی بشه

من چند تا مشکل با خانواده شوهرم و شوهرم دارم که واقعا نمیدونم چیکار کنم

۱,شوهرم بعضی عادت های بدش رو اصلا ترک نمیکنه کمترش کرده ولی تموم نه البته همینم خوبه

۲, مامانم سر هرچیزی ک با شوهرم پیش میاد کلی حرفای دلش رو خالی میکنه و ناراحتیشو درموردشون ب من میگه منم واقعا نمیدونم چکنم مثلا تو شهر ما خونه خریدنو ماشین و کابینت زدن و پکیج و... همه با پسره فقط دختر جهاز داره ولی اونا ی خونه خریدن اونم بیشتر پولش رو بابام کمک کرد و انگار بابای اون پول ی دونگ رو داد کاببنت زدیم همه پولش رو شوهرم داد منم ده تومن وام گرفتم کولر هم که هم گازی هم آبی بابام گرفت تازه منو بردن محضر ازم بابت گرفتن مهریه امضا بگیرن من فقط یخورده سکه هارو ک داده بودن امضا کردم درصورتی ک از هرکی میپرسم تعجب میکنه از بی اعتمادی و کارهاشون 

مامانم همش میگه نباید شوهرتو عادت بدی پول از تو بگیره مثلا همون وام ده تومنی و ... کارهای دیگه ک انجام دادیم

حتی شوهرم ماشینش رو فروخت ک خونه رو بگیریم و حالا حالا هم شرایط جوریه ک نمیشه ماشین گرفت بهش میگم بابات ک پول خونه رو نداد لااقل بگو ماشینو بگیره یکم کمکت کنه بخدا زشته اینجوری و... ولی اصلا قبول نمیکنه یعنی حاضر نمیشه با باباش حرف بزنه و خیلی ازش حساب می‌بره منم وقتی مامانم این چیزارو همش بهم میگه خودمم اعصابم خورد میشه و نمیدونم چیکار کنم دنبال ی کسی میگردم ک خودمو خالی کنم پیشش 

غیر از این ها چیزای دیگه هم بوده که رسمه خانواده پسر انجام بدن ولی ما یا فقط شوهرم انجام دادیم ولی این درستش نیست ک انگار عروس گرفتن پسرشون رو ول کردن کلا تو شهر ما رسم اینه و همه هم اجراش کردن خونه ماشین کمد و ... با خانواده پسر جهیزیه سرویس تخت خواب مبل و...خانواده دختر و هیچکس هم از دختر بابت دریافت مهریه امضا نگرفته (حالا منم که آدمی نیستم پسفردا بگم نگرفتم) ولی اصلا انگار اینا خودشونو مسئول نمیدونن 

از یطرف هم میترسم اینطوری میکنن اخرسر ی عروسی هم برام نگیرن    اخه هردومون خانواده هایی هستیم که وضعیت مالیمون مثل همه متوسطه ولی الان مثل اینه که بالای من هم ی پسر زن داده هم دختر شوهر داده داره فشار میاد بهش بخدا منم دلم برا بابام مامانم میسوزه 

اون قسمت که مامانت گفته نزار عادت کنه ازت پول بگیره رو کاملا موافقم،  درست میگه مامانت .یه جورا ...

اخه فقط همون ده تومن بوده و همین چون واقعا نمیشد کابینت زد خانوادش هم ک هیچی دیگ  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه فقط همون ده تومن بوده و همین چون واقعا نمیشد کابینت زد خانوادش هم ک هیچی دیگ    

همه چی ریز ریز پیش میاد . از همون ۱۰ تومن شروع میشه و در آینده بیشتر میشه و وظیفه میشه . اگه الان بابت ۱۰ تومن قدردانی کرد و تشکر کرد بعدا همین هم نمیکنه. داخل زندگی بشی متوجه میشی با یه بار چیزی نمیشه ولی اگه تکرار شد بدون دیگه ادامه دار میشه. تجربه زندگی ۱۵ سالم رو میگم . امروز ۳۰ میلیون دادم همسرم برای ایمپلنت دندونش در صورتی که خودش داشت ولی نخواست دست به پول خودش بزنه دریغ از یه تشکر تازه قبلا مدعی بود پولت رو تو زندگی من خرج نکن خودم تواناییش رو دارم ، واقعا هم داره ولی خب پول مفت هم مزه میده.... تازه من ماهی ۲۰ درآمد خودم هست و پول من از جیب و کار اون نیست. 

همه چی ریز ریز پیش میاد . از همون ۱۰ تومن شروع میشه و در آینده بیشتر میشه و وظیفه میشه . اگه الان با ...

وای  

منم خودش چند بار بهم گفته که چون مجبورم بهت میگم کمکم کنی وگرنه میدونم تو اصلا نباید خرج کنی و باید پولت برا خودت باشه. البته من زیاد نمی‌گیرم دانشجو فرهنگیانم

همه چی ریز ریز پیش میاد . از همون ۱۰ تومن شروع میشه و در آینده بیشتر میشه و وظیفه میشه . اگه الان با ...

کارت چیه خواهر پست منم بگیر

من ی دانشحو معلم سادم

مشاوره کنکورم‌کمک خاستی بم بگو  
وای     منم خودش چند بار بهم گفته که چون مجبورم بهت میگم کمکم کنی وگرنه میدونم تو اصلا نب ...

مامان ها یه چیزی میدونن که میگن. مراقب بالاگرفتن کمک کردی از بخشش و گذشتت سواستفاده نشه. ایشالا همسر شما از جنس همسر من نباشه...

سلام.تحمل کن شاید اتفاق خوشی پشت این همه سختی باشه.میدونم که تحملش سخته اما بعضی مواقع مجبوریم برای زندگیمون فداکاری کنیم که همسرتون به احتمال زیاد لیاقت فداکاری شما رو داره.زندگی همینه خوشی داره ناراحتی داره.بگم دخالت یا مشاوره خانواده ها رو داره که سبب ناراحتیمون میشه،چاره ای نیست باید ساخت،گزینه های شما محدود هستش،الان مشکل اصلی پول هستش که امیدوارم حل بشه.اگر که در کنار همسرتون احساس خوشبختی میکنین مثل لودر با قدرت تمام و مثل کمباین مشکلات رو خرد کنین.چون بعضی از انسانها با تمام کم و کاستیها فرشته هستن و در کنار فرشته بودن سعادت هستش.صبورانه و عاقلانه تصمیم درست رو بگیر اگر در کنار فردی هستی که احساس خوشحالی میکنی در کنارش، اونوقت تمامی مشکلات و ناراحتیهای حال حاضر و به احتمال زیاد مشکلات و ناراحتیهای آینده رو حل میکنین.با تشکر که برای بنده وقت گذاشتین.

خوشبحالت خواهر منم دعا کن

چشم .البته فکر نمیکنم خوش به حالم باشه وقتی میبینم ازم سواستفاده میشه و به خاطر دخترم چشم رو همش بستم و شاد زندگی نمیکنم.. ایشاله برای شما هر چیز خوبی که تو دنیاس رقم بخوره اول شادی .شما هم دعا کن 🌹