2777
2789
عنوان

به نظرتون وقت رفتنمه😭😭

267 بازدید | 14 پست

دو تا بچه دارم ۷و ۹ساله 

یک ماه سر یه دعوای بیخودی شوهرم باهام قهره 

چندین بار رفتم و آشتی کردم ،منت کشیدم ولی آشتی نکرد 

دلم برای دخترام می سوزه که اصرار می کنن مامان تراخدا آشتی کن ،ولی شوهرم آشتی نمی کنه 

به نظرتون بیشتر از این خودمو خورد نکنم ،بچه هام رو بزارم و برم خونه پدرم 

شاید چون چند بار از خونه بیرونم کرد ،و من اینقدر پشت در موندم که دوباره در رو باز کرد ،پرو شده 

دیگه خورد شدنم بسه ،به نظرتون برم 😭

راه دیگه نیست که بمونم و اینقدر زجر نکشم 

فک نکنین دعوا خیلی بزرگ بوده در حد اینکه در حد اینکه در مورد مادرم چیز بدی گفته منم جوابشو دادم 

اونقدری چیز خاصی نبود ،دعوامونم توهینی نشد فقط صدامون یکم بالا رفت که ازین دعواها زیاد داشتیم

به مادرت توهین کرده و میگی چیزی نشده؟منت کشیم رفتی؟

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه نیومد دنبالم چی  اگه با دخالت خانواده ها بدتر شد چی  اگه بچه هام از من بدشون بیاد چی ...

بشین سر زندگیت محل سگم بش نده چرا زندگیتو ول میکنی

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

وای واقعا شرایط سختیه. باید حتما بری پیش مشاور. حتی شده از یه سری خرج های دیگه بزنی بزن، ولی برو پیش مشاور. به چه حقی انداختت بیرون؟؟؟؟ و اینکه برای بچه هات مادری کن ولی خودت رو قربانی نکن. تو هم آدمی، حق زندگی داری 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
لازم نیست آشتی کنی همین حالا....زندگیتو کن...بچه هاتم ول نکن برو... بی محلی کن بهش...منتشو هم نکش.. ...

آخه دیگه چقدر 

می ترسم بشه دوماه.سه ماه بازم نیاد 

محیط خونه خیلی عذاب آور شده و خفه 

آخه دیگه چقدر  می ترسم بشه دوماه.سه ماه بازم نیاد  محیط خونه خیلی عذاب آور شده و خفه&nbs ...

چون منتظری بیاد آشتی یا میخوای خودت بری اشتی...

محیط خونه عذاب اوره چون خودت اینجوریش کردی...

بخدا  دو روز خوش بگذرون با دخترات...بزن برقص برو بیرون خوش بگذرون...از حسودیش هم شده خودش میاد اشتی...

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱
چیکار کنم آخه  خدا شاهده ده روز نرفتم سمتش  بعدش بخاطر محیط خونه و بچه هام رفتم آشتی که ...

خونرو ترک نکن 

دقیقا  درسته باید همین کارو کنم

ما خانوما زیادی ای مردا رو پرو کردیم(ببخشیدا رک گفتم)دوروز خوش بگذرون،محلش نذار،با دخترا برو بیرون بیا برقص،بادش میخوابه خودش از حسودی میاد اشتی...

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱