2789
عنوان

با رتبه ۸۹۶ منطقه ۳...

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 69 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سنم ۲۶ ساله. مجاز شدم فرهنگیان ولی متاسفانه‌نتونستم برم بخاطر سنم.

شوخی میکنی؟ یعنی نمیدونی محدودیت سنو برداشتن ؟ 🙄🙄🙄🙄

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

منطقه ۳ یکی از شهرستانای کرمانم. بازم شانس دارم بنظرتون؟؟

خب اول اینکه منطقه های محروم معمولا شانس بیشتری دارن چون سهمیه منطقه ای دارن، و اینکه باید ببینی ظرفیت اون رشته ای که خواستی چقد بوده و مقایسه میشی با اون تعداد نفراتی که اون رشته رو خواستن ظرفیت بیشتر باشه هر کس رتبه و نمره بالاتری داشته باشه قبوله

الان ۸۹۶ رتبته که میگی خراب شده ؟یا رتبت چیز دیگه ای منم میخوام کنکور بدم نظام قدیمم ولی با این تغیی ...

خیلی تغییرش دادن. تراز معدل ۱۸ نظام قدیم و ۱۸ نظام جدید یکی نیست. نظام جدیدا با معدل ۱۸ تراز بیشتری نسبت به نظام قدیمیا میگیرن. من پارسال کنکور دادم رتبم ۴۶۵ شد فقط تهران میخواستم ک نیاوردم دیگ هیچ جا نرفتم دانشگاه نمیدونی عین چی پشیمون شدم. ولی خدارو شکر امسالم دادم ولی دیگ درس نخوندم. دلزده شده‌بودم اگه بخواهی درس بخونی راهو روشمو بهت یاد میدم. درضمن پارسال هم کنکور زبان دادم.

☹️😔😢

میدونی اطرافیانم زیاد دیدم رفتن زبان غیر انتفاعی و ایناها اما مثلا خودم چون چند ساله کلاس میرم دیگ دانشگاه نمیخاستم زبان بخونم یکیم اینکه مناطق محروم اولویت خاصی دارن منطقه سه خیلی خوبه ولی ما یکیم

خب اول اینکه منطقه های محروم معمولا شانس بیشتری دارن چون سهمیه منطقه ای دارن، و اینکه باید ببینی ظرف ...

من‌از یه شهرستان خیلی کوچیکم. هیچ امکانات خاصی هم‌ نداره و تازه داره کم کم بزرگ میشه. یه جورایی زمانی که من‌دیپلم گرفتم منطقه محروم محسوب میشد. الانشو نمیدونم ولی خیلی پیشرفتی نداشته. خیلی دلم میخواد‌ دانشگاه مشهد درس بخونم. شنیدم دانشگاه‌خوبیه. جایی باشم که خوب باشه‌قطعا ۱۰ برابر دل میدم به درس. یه مشاور میگف قبولی. ولی خیلیا هم میگن مشهدیا هم زیادن نمیرسی به اونجا 😢

خب اول اینکه منطقه های محروم معمولا شانس بیشتری دارن چون سهمیه منطقه ای دارن، و اینکه باید ببینی ظرف ...

ظرفیت رشته ای ک من میخوام ۳۰ نفره. بعدم رشته زبان و ادبیات انگلیسی خیلی خیلی سخته. من پایه زبانم‌ خوبه راحته برام زبان. ولی میگم شاید خیلیا بخاطر این سختیش انتخابش نکنن و امسالم شنیدم کل افرادی ک انتخاب رشته کردن ۶۰۰ هزار نفر بودن.. 

من‌از یه شهرستان خیلی کوچیکم. هیچ امکانات خاصی هم‌ نداره و تازه داره کم کم بزرگ میشه. یه جورایی زمان ...

خداروچه دیدی شاید شانس باهات یار بود ناامید نباش، مشهدی باشه دانشگاه رتبه و نمره رو میشناسه نه چیز دیگه

میدونی اطرافیانم زیاد دیدم رفتن زبان غیر انتفاعی و ایناها اما مثلا خودم چون چند ساله کلاس میرم دیگ د ...

من تو منطقه محروم درس خوندم. ولی بهش میگن منطقه سه. یعنی خیلی محروم تر از منطقه سه هست. نمیدونم چرا هنوزم میگن منطقه سه. باید حداقل منطقه ۴ باشه. ولی گمون نکنم اصن منطقه چهاری باشه. ولی خب دیپلم نظام قدیمم. رتبمم فقط درصد کنکورم بالا برد امسال. ولی شما گفتی قبول نمیشم. چی بگم تلاش خودمو کردم. 

ظرفیت رشته ای ک من میخوام ۳۰ نفره. بعدم رشته زبان و ادبیات انگلیسی خیلی خیلی سخته. من پایه زبانم‌ خو ...

بله امسال کلا ثبت نام دانشگاه ها کاهش یافته، و اینکه ناامید نباش تلاشتو کردی توکل به خدا کن شاید شانس قبولی باهات یار باشه