2777
2789
عنوان

چشم زخم نابودم کرد

41 بازدید | 2 پست

ده سال پیش ازدواج کردم با پسر معروف پولدار شهرمون خوشیم ۴ماه بود بعدش مریض شدم دیابت گرفتم از اون موقع افسردگی گرفتم صدتا قرص اعصاب میخورم هر روی بدن درد دارم همه جام درد میکنه سرکار به زور وایمیسم همش مریضم نمیدونم چیکار کنم ،انقد همه گفتن فلانی ببین با کی عروسی کرده ۴ماه نکشید بدبخت شدم الانم شبی نیست به خودکشی فکر نکنم 😭😭😭

بیخیال خواهر اینا ک گفتی اصلا دلیل بر خودکشی نیس بعدم گوررررر بابای مردم و حرفاشون هرچند ب چش اعتقاد دارم ما ۳ سال تو ی زیر زمین نمور خونه پدر شوهرم بودیم شوهرم کار گر بود خودمم فروشند کلی زحمت کشیدیم با پسندازی ک داشتیم معازه اجاره کردیم و خدا خواست از کنار مغازه با فروش طلاها عروسیم ی اپارتمان خریدیم حالا کل خانوادم خونه دارنا ولی نمیدونی این خبر چطوری تو چش همه درامد که به ماه دوم نکشیده مغازه اجارهی صاب معازه فروخت هرکاری کردیم شخص جدید بهمون نداد مغازه گیرمون نیومد پولمون بعدش همششش تو بورس لعنتی رفت و هنوز ک هنوزه بعد ۶ سال شوهرم کار درست و حسابی نداره و چقد اعصاب و روانمون داغونه خدا لعنت کنه چشم بد 

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.