2777
2789

بچه ها توروخدا نگید نکن و اشتباهه و فلان 

شوهرم قبلاً خواستگار یکی از اقوامشون بوده و هر دفعه اون خانوم رو میبینه با اینکه اون خانوم شوهر و دوتا بچه داره و آدم سنگین و مودبیه ولی بازم شوهرم جوری رفتار می‌کنه که منو حساس کنه و صدای منو دراره

حالا فرداشب خونه یکی از اقوام من دعوتیم که قبلاً خواستگار من بوده و شوهرمم می‌دونه که خواستگارم بوده

حالا می‌خوام لج شوهرمو درارم واقعا دوست دارم تلافی کنم 

چکار کنم لجش درآد و حساس شه؟؟ توروخدا بهم بگید 

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهد هم بوده!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت خیلی بیشعوره ک میخاد تو رو حساس کنه تو آام اشتباه میکنی نقطه ضعف نشون میدی و با هر احوال پرسی ای فک میکنی بده اونم ی ٱدمه بلاخره 

پیوسته در تاریخ زمانی فرا می‌رسد که همه درد های تو، از تو انسانی بسیار قوی می‌سازد، انسانی همچو آب زلال و پاک قوی. 

همون رفتارهای خودش رو بکن

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

دوست داری تو زندگیت محدود بشی و جنگ و دعوا باشه ازین به بعد حساسش کن 

شوهرت میخواد سر به سرت بزاره بیشتر مردا همینن اصلا محل نده دیگه تکرار نمیکنه تقصیر خودته اون الکی ادا درآورده توام حساسیت نشون دادی مردا کلن کرم دارن

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

غذا نده

ببخشید شما که کاربر آقا هستین من یه سوال داشتم ازتون

پیوسته در تاریخ زمانی فرا می‌رسد که همه درد های تو، از تو انسانی بسیار قوی می‌سازد، انسانی همچو آب زلال و پاک قوی. 
بفرما عزیز

آقایون عشق دوره نوجوانی ن رو یادشون میمونه؟ هستن کسایی ک هیچ تمایلی نداشته باشن؟ 

آقایون عشق دوره نوجوانی ن رو یادشون میمونه؟ هستن کسایی ک هیچ تمایلی نداشته باشن؟ 

اگه واقعا مرد باشه عشقش تنها میشه کسی که باهاش ازدواج کرده

کسی که دلشو شکستن