2777
2789

سلام هموطن ایرانی که میگی این کار نژاد پرستیه افعانیا یکی دو نفر نیستن که بگیم داریم نژاد پرستی میکنیم و ظلمه بلکه ۲۰ میلیون نفرن و از این آمار مطمعن باش بیشترن مردهاشون شغل رو برای جوونامون اشغال کردن زناشون فقط دارن تولید مثل میکنن دختراشون دارن با هرز گی مردا رو از راه بدر میکنن پسراشون هم خفت گیری و تجاوز توی مدرسه ها جا نیس اماکن فرهنگی جا نیس اماکن زیارتی جا نیس کلی مریضی با خودشون میارن ی خونه اجاره میکنن ۱۰ نفرن از ۱۰ نفر ۹ نفر میرن سرکار پس بهترین خونه هم در اختیارشونه و بهترین امکانات لطفا کمی به فکر کشورمون باشیم نزارید با این افغانهای کثیف که با لباس محلی میرن دریاچه چیتگر و دربند کشور به سمت فقر فرهنگی بره 

باید از تلخی انگور گذشت تا به یک مستی جانانه رسید 🍷باید از تیشه نامرد چشید نا به یک قامت مردانه رسید ❤️ ی دختر آذر ماهی عصبی ولی مهربون عاشق برادرم و همسرم هستم عشقای زندگیمن خیلی بلند پروازم و معتقدم به هرچی بخوام میرسم 🥰🥰 ۷ آذر برام قشنگترین روز خداس جون تولد سولی خانوم 🥳🥳🥳 واسه هیچ چیز بیشتر از یک شب غصه نمی‌خورم و معتقدم هرچی بخواد بشه میشه فقط باید خدای مهربونم بخواد ❤️❤️❤️ عاشقتم خداجونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الانم زیادن

مث قارچ رشد میکنن

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
یعنی ما ایرانی ها سگ و گربه بزرگ میکنیم و مهاجرین بچه هاشون رو... تو بیمارستان و پارک و تمام امکانا ...

الان منظورت اینه ایرانیا بچه بیارن؟

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.