2777
2789
عنوان

بچه ها چقدر دلشون پاکه و مظلومن :)

162 بازدید | 12 پست

مثلا میبینم باهم بازی میکنن دعواشون میشه قهر میکنن، سریع آشتی میکنن دو دقیقه نگذشته بعد اصلا یادشون نمیاد دعواشون شده 

بعد ی جاهایی خیلی منطقی فکر میکنن... 

شاید چون بچن هنوز اون کلیشه های ک تو مغز ما کردنو نمیدونن... 

حالا مظلوم خیلی ن اما خب دلشون پاکه 

نمیدونم درکل دلم خواست برم ب دوره بچگیم برگردم یکم بچگی کنم

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

من دلم میخاد برگردم بچگیم چن سال پیش پدربزرگ مادربزرگم زندگی کنم بعدم بمیرم 

کاش میشدددد

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ

🥲🥺

الهی بمیرم داداش کوچولومو ۵ ۶ سالش بود میزدمش وقتی عصبیم‌ میکرد بیچاره کلییییی گریه میکرد بعد چند دقیقه یه اتفاقی میوفتاد یه جوریی میومد تو بغلم حس امنیت میکرد.

دلم ریش ریش میشد کلا خیلی دلشون پاک تر از بزرگاس‌کوچولوها.

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا پیش اونا حالا.

بهترین لحظات زندگیمو پیش اونا توروستا گذروندم 💔

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ
من دلم میخاد برگردم بچگیم چن سال پیش پدربزرگ مادربزرگم زندگی کنم بعدم بمیرم  کاش میشدددد

الهی

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
🥲🥺 الهی بمیرم داداش کوچولومو ۵ ۶ سالش بود میزدمش وقتی عصبیم‌ میکرد بیچاره کلییییی گریه میکرد بعد ...

برو گمشو از دل بچه در بیار🥲

ماشالا همیشه ام آنلاینی

عع منم کوشولوووو خیلی دلم پاکه کوشولو هم هسدم🥺😹😹

چند سالته؟ 

برو گمشو از دل بچه در بیار🥲 ماشالا همیشه ام آنلاینی

در اومده دیگه.

پررو هست پررو ترم ‌میشه.

تاپیکای تو فقط میام.

تو ام تاپیکای من هستی دیگه اکثرا.😂🤦🏻‍♀️

فقطم راجب بچه ها هستیااا.

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش
۳ سالمه😃۱۷

کوچیکم نیستی همچین