2777
2789

سلام تازگیا سقط کردم به طرز وحشتناک خونریزی کردم طوری ک دوکیسه خون زدن بعدش بخاطر بقایا بردنم کورتاژازوختی ک اومدم خونه یه هفته بعدش قلبم دیگ نرمال نمیزنه همش حس میکنم ضربانش تند شده به نو رسیده سرگیجه اینا ندارم موقع استراحت بیشترم میشه جوری که صداشو خودم میشنوم نمیدونم از چیه میترسم تا دلیلشو بفهمم ناراحتی قلبی بگیرم حس میکنم قلبم خیلی تو فشاره ۲۰ روزه زندگیم شده جهنم خیلی میترسم کسی نی بهم روحیه بده کلا اتاق عملو دکتر و ناراحتی قلبی تصویرش میاد تو فکرم فک میکنم بعد از این قراره با ناراحتی قلبی زندگی کنم دارم داغون میشم تورو خدا کسی نیس کمکم کنه چیکار کنم قلبم نرمال بزنه دکتر قلبم رفتم گف خداروشکر سالمی تپش قلب ندارما ضربان قلبم کلا بالا میزنه جوری حالم بده ک همه فک میکنن افسرده شدم 😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای سقطته اینجوری شدی انشالله درست میشه 

به خودت تلقین نکن

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

عزیزم ببخشیدا ولی فکر کنم دچار استرس شدی 

خیلی پشت سر هم اتفاق افتاد اول مرگ بابام بعد بچم الانم قلبم دارم میمیرم از نگرانی ک نکنه تا من کم خونیو اینارو جبران کنم ناراحتی قلبی بگیرم 😭😭

شما دکتر رفتی باز ناراحتی 

عزیزم به خاطر کم خونی شدید و خونی که بهت زدن هست اصلاا نگران نباش به جاش تا میتونی روحیه اتو هر چند سخت هست شاد نگه دار 

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🥀

خیلی پشت سر هم اتفاق افتاد اول مرگ بابام بعد بچم الانم قلبم دارم میمیرم از نگرانی ک نکنه تا من کم خو ...

حتما برو دکتر روانپزشک.....خودم سر یه موضوعی اضطراب گرفتم نمیدونستم که اضطراب همش فکر میکردم قلبمه دکتر رفتم قلب سونو سینه عکس همه چی....ام آر ای ...‌ولی منو فرستادن پیش روانپزشک....قضیه برای دوسال پیشه....قرص اعصابم لهتدادن هیچ عوارضی بجز چاقی شکمی نداره اونم بعضیا....ولی اگه دارو داد بخور به حرف کسی هم گوش نکن میگن ضرر دارا

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته
چرا ۱۴ هفته بودم بخاطر هماتوم لعنتی افتاد 

آخی ،ببین کسانی رو میشناسم که ۹ ماهه بودن و بچه اشون افتاده .کسانیکه جوون رعناشون فوت کرده ،فقط صبوری و ذکر تونسته سرپاشون کنه .تقویت کن شاید کم‌خونی داری ،بگو ان شالله بعدی یه فرزند سالم و صالحه که خدا بهم میبخشه .

خودتو قوی بدون و سریع سرپا شو .کنار همسرت خوشبخت و شاد باش تا فرزند بعدی بیاد در آغوشتون .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.