2777
2789
عنوان

معلم‌های ابتدایی میشه بیاین لطفا

291 بازدید | 26 پست

سلام من امسال معلم کلاس سوم پسرونه هستم داخل کلاس سه تا دانش آموز بیشفعال دارم که قرص میخورن

و یکی هم دانش آموز طلاق که پدرش سابقه زندان داره

تعداد کلاس هم ۳۰ تاست

از نظر محتوای کتاب ها و تدریس مشکلی ندارم ولی نمیتونم کلاسو کنترل کنم همین چهارنفر کل کلاسو بهم میریزن و نمیذارن بقیه هم ساکت باشن

لطفا راهنماییم کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا اون ۴ نفر پیش هم نشینن پیش بچه های ساکت بگو بشینن

هر کدوم تو یه ردیف و با فاصبه

دوما بهشون مسئولیت بده مثلا شلوغ ترینو مبصر کن تا خودش مسئول برقراری نظم باشه

جایزه تعیین ک  اگ ساکت بودن بهشون بدی

و حدی و قاطع برخورد کن صداتو ببر بالا 

نجیب تر از آن باش که برنجانی🍃معتقدم به حق الناس پس لطفا مودبانه نظرتو بگو تا دلتو نشکنم❤شباهت زیادی به پروفایلم دارم🥰🐰

یه سؤال:🌻

برمیگشتین عقب ابتدایی رو‌ انتخاب میکردین یا دبیری؟؟

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       

از هم با فاصله بشینن...

بیارشون صندلی های جلو

یا صندلی بزار کنار خودت بشینن

واقعا سخته عزیزم درکت میکنم

مادراشونو بخواه بهشون بگو با بچه هاشون صحبت کنن آروم تر بشن

این وضع پیش بره روی کیفیت آموزش تاثیر میزاره

وقتی شلوغ میکنن چکار میکنید؟ 

پسر منم امسال سومه یه همکلاسی خیلی شیطون داره امسال معلمش گفته کنار اون بشینه،همکلاسیش امروز باهاش صحبت میکرده معلمش هردوشونو جریمه کرده البته مثل اینکه تعداد بچه های که جریمه شدن زیادن 

نمی‌دونم چه رفتاری درسته می‌خوام فردا برم اعتراض کنم،پسرم عاشق درس و مدرسه ست میترسم زده بشه

بعد بعضیا برمیگردن میگن ای وااای معلم سر بچم داد زد دیگ نمیدونن اگ داد نزنی نمیشه کنترل کرد

نجیب تر از آن باش که برنجانی🍃معتقدم به حق الناس پس لطفا مودبانه نظرتو بگو تا دلتو نشکنم❤شباهت زیادی به پروفایلم دارم🥰🐰
پرخاش گره مثلا نشسته یهو میزنه به سرش پا میشه بقیه رو اذیت میکنه

سلام دوست عزیز میشه منو راهنمایی کنی؟!

من امسال رفتم کارآموزی گذاشتنم کلاس اول دبستان من ۲ روز رفتم هر روز سردرد شدید میگرفتم و امروزم از بچه ها سرما خوردگی گرفتم نتونستم برم.

به مدیر و معاون گفتم منو بذارید کلاس چهارم دبستان بهم میگن حالا چند وقت کمک معلم اول دبستان بده اخه من خوشم نمیاد از اول 

بنظرتون چه مقطعی خوبه ۴ ام یا ۵ ام یا ۶ ام؟؟؟ 

مبصر بودن فکر نکنم فایده داشته باشه بیشتر نظم کلاس خراب میکنه🤐

من ک جزوه مصاحبه برا فرهنگیان میخوندم این راهکارو نوشته بودن معلما دیگ نمیدونم