2777
2789

شاید بگید برو کتابخونه ولی مسئله اینه من توی مدرسه شاگرد اول بودم چون با دوستام یه مبحثی رو میخوندیم و یه انگیزه ای داشتم توی اون مبحث از بقیه بهتر باشم الان که کنکوری شدم دیگه کسی نیست و چون تنهام خیلی بی کیفیت کارهامو پیش میبرم نمی‌دونم چیکار کنم🥺کسی هم ندارم هم رشته ایم که بیاد کنارم با یه برنامه درس بخونیم

شاید مسخره بنظر بیاد ولی این چالش بزرگیه برام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی برعکسی بخدا...به خودت تلقین نکن.عادت کن کم کم یاد میگیری معمولا کسی کنارم باشه اصلاااااا تنرکز ...

ببین وقتی مثلا یکی باشه که بهش بگم امروز باید این مبحثا رو با کیفیت تموم کنیم 

چون می‌دونم یکی دیگه هم هست همشو میخونم و تمومش میکنم اونم با بهترین کیفیت 

وقتی خودم تنهام نمیشه انگاری 

نیاز به رقیب داری برای رقابت ؟ کاری نداره پیدا کردنش

نمیدونم رقیب میشه گفت یا نه انگار باید یکی کنارم باشه 

خیلی مزخرفه این اخلاق😭

وقتی با یه نفر مبحث مشترک میخونم خیلییی سریع و با کیفیت میخونم

باهمدیگه درس خوندن نه.. کنار یکی درس خوندن درسته گزارش کارو اینام به اینو اون ندهههه برو کتابخونه ...

آره باید کنار یکی دیگه باشم 

و از همه مهم تر هدف گذاری یکسانی داشته باشیم

کتابخونه از خونمون خیلی فاصله داره گل

اینو نصب کن . میتونی گروه پیدا کنی که دارن درس میخونن من خودم میدیدم یکی انلاینه منم میرفتم درس میخ ...

اتفاقا این برنامه رو دارم 

راستش فکر کنم مشکلم از تنها بودنه 

و از این ویژگی خودم هم متنفرم عمیقا

آره باید کنار یکی دیگه باشم  و از همه مهم تر هدف گذاری یکسانی داشته باشیم کتابخونه از خونمون ...

عزیزم بشین جلوی آینه.. حرفم مسخره نیست خودم امسال کنکور دادم

یا به یکی بگو بیاد کنارت بشینه اگااین کار اشتباه باید تنها درس بخونی منم مثل خودت بودم..

درس میحونی تست حلدمیکنی بلتد بلند با خودت تکرار کن

عزیزم بشین جلوی آینه.. حرفم مسخره نیست خودم امسال کنکور دادم یا به یکی بگو بیاد کنارت بشینه اگااین ...

فکر کنم این روش جواب بده⁦❤️⁩

لازم دارم به توضیح دادن بلند جوری که فکر کنم فقط خودم نیستم 

بنظرتون چرا من اینطوریم بخاطر برونگرایی هست؟