2777
2789

برنج و جوجه کباب کال

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

هیچی😐

چلومرغ😐😅

ته چین

آلبالو پلو

همشونو همه شنیدن خب

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقلوبه پلو با مرغ

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

الان با وجود اینترنت تقریباً همه بلدن

اما اگه واسه خوشمزه بودن میگی   خوراک مرغ پرتقالی ، شنیسل ، مرغ ناردونی ، مرغ نمکی ،یه غذای عربی هم جدیدا درست کردم خوشم اومد اسمش مچبوس مرغ 

زرشک پلو😂میدونم هیچکس بلد نیست من به همه دستور پخت میدم هرکس خواست بگخ

خب من این وسایل عجیب غریبشو از کدوم سیاره پیدا کنم؟ حالا تو دستور پختشو بگی اصلا!

یکم فکر کن، بفهم‌ کسی نمیتونه وسایلشو پیدا کنه تو ایران (تازه مخصوصانم تو ایران) بعد نظر بده...

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
خب من این وسایل عجیب غریبشو از کدوم سیاره پیدا کنم؟ حالا تو دستور پختشو بگی اصلا! یکم فکر کن، بفهم‌ ...

وای حالا فکرکردم همه مایه دارن مثل خودمن عیب نداره حالا یروز بیا آمریکا خودم برات بپزم

این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانم‌جا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸
وای حالا فکرکردم همه مایه دارن مثل خودمن عیب نداره حالا یروز بیا آمریکا خودم برات بپزم

اوکی حالا میام دیگ ی روز

بخوریم ببینیم چیه این زرشک پلو

حداقل ی جا میریم بیرون با دوستامون اسم ی چار تا غذای شیک و گرون بلد باشیم 

اوکی حالا میام دیگ ی روز بخوریم ببینیم چیه این زرشک پلو حداقل ی جا میریم بیرون با دوستامون اسم ی چ ...

اره بیا حتما 😂❤️

این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانم‌جا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸