2777
2789

من ۸/۹ماه اقدام بودم نشد خودم تنبلی شدید دارم شوهرمم تحرکش ضعیفه..کلا مشکل داریم جفتنون...

خلاصه بچه دارنمیشم ...

واقعا دلم شکسته خیلیی خیلییی...

هرچی میخوام بیخیال بشم اما نمیشه..

شماهایی ک مثل من بچه دار نمیشین چیکار میکنین ک از فکر بچه دربیاین؟

من خیاطم.. گاهی وقتامشغولم اما بازم هرثانیه فکر بچه تو ذهنمه😭

لعنت ب هرچی مهمونی و عروسیه ....ی زن باردار میبینم یا ک ازم راجب بچه میپرسن بعدش بهم میریزم...

خدایا تاکی ب همه بگم بچه نمیخوایم؟

دیگ همه اونایی ک بامن و بعد من عروس شدن بچه اوردن تاچندوقت دیگ همه میفهمن حامله نمیشم😔

نزار آبروم بره

لعنت ب منک انقد حرف مردم برام مهمه

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چی بگم ک بعد از ۱۱ ماه باردار شدم شیمایی بود و سقط شد

لااقل یبار باردارشدی میدونی ک نازا نیستی

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

من که هنوز کنار نیومدم با غمش  ۵ساله منتظرم 

امروزم از صبح تو اینستا بچها رو نگاه کردم و دلم شکست و گریه کردم😔😔 کاش خدا نگاهی بهمون بکنه

تو تنهاییام خیلی گریه میکنم برای درد دل خودم که کسی نمیفهمه

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

هیچی ب جا حرص خوردن اینقد راه دکترا رفتم تا بالاخره باردار شدم پوچ بود 

ولی خوب چ اشکالی دارع تو پروسه جلو گیریم بازم دست برنداشتم رفتم پیش دکترم دیروز 

ت راه ناباروری ک ادم میخواد پا بزاره باید کفش اهنی یپوشه

با هشت نه ماه بریدی؟؟؟ تاپیک اخرمو بخون

اره عزیزم شمارو تو یه تاپیک دیگه دیدم و خوندم مال شمارو...ولی واقعا خستم

کاش تو دنیا هیچوقت آدم نازا وجود نداشت 😭کاش هیچکس آرزو به دل بچه نباشه

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.