2777
2789
عنوان

من مقصر بودم؟!

130 بازدید | 13 پست

سلام.وقتتون بخیر.من با شخصی سه ماه پیش آشنا شدم و به اصطلاح رل زدیم😶 و اینکه دائما می‌گفت هدفش ازدواجه😅

ایشون اراک بودن و من تهران.یه مقداری تفاوت اخلاقی و فرهنگی داشتم.از نظر مالی هم تقریبا در یه سطح بودیم.

خیلی ادعا داشت که دوستم داره و.... در حدی که حتی تصورش هم برام سخت بود (که مگه میشه کسی ،کسی رو انقدر دوست داشته باشه😬) خودش یه وقتایی بهم می‌گفت چجوری تحملم میکنی؟ مادرم نمیتونه باهام کنار بیاد🙄.اینم بگم که دخترهای زیادی بودن که خواهان رابطه باهاش باشن(بخاطر وضعیت مالی و...).خلاصه من یه اصول اخلاقی دارم که نمیتونم بخاطرش کوتاه بیام مثلا هیچجوره حاضر نبودم واسش نود بفرستم.و اون همین رو بهونه کرد و گفت تو حاضر نیستی بخاطر من کوتاه بیای😐 و منم رابطمون رو تموم کردم.

همه پسرا اینجوری ان؟! 

اینکه این همه ادعا داشت و .... اینجوری کرد.

من مقصر بودم؟!

جهان پیوسته تا کی بر مدار ظلم میگردد/مگر در هم بریزد رادمردی این توالی را...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کارو کردی تموم کردی 

یه طوری رفتار میکرد انگار من غیر عادی رفتار میکنم😶

خخخ چی باعث میشه اینقدر ساده باشی که حتی به دوس داشتن این پسر فکر کنی ؟

برای یه عاشق شدن ساده( نه در حد اعلا) باید حداقل شیش ماه زمان بگذرع اونم وقتی ارتباط حضوری دارید

بعد تو عشق غیر قابل تصور یه رل ۳ ماهه رو باور کردی .

قسم میخورم کوچکترین علاقه ای بهت نداشته و نداره،که اگر داتش در وهله اول شرفش اجازه نمیداد نود بخواد ازت،در وهله دوم هرگز کات نمیکرد به خاطر همچین مسئلع ای

دقیقا کار درستو کردی افرین پسره بی شعور فقط قدرت زبون ریختنش بیشتر از بقیه بوده وگرنه لنگه همون آش ...

میدونید بانوی ایرانی

دور از جوون همه تون بیشتر از هم جنس های خودم لجم میگیره.

دو شب قبل از اینکه کات کنم باهاش اسکرین شات دایرکتش رو واسم فرستاد

دختره بهش درخواست داده بود اینم گفته بود من رل دادم.دختره بلافاصله از خودش برای این نود فرستاده بود🤦

خخخ چی باعث میشه اینقدر ساده باشی که حتی به دوس داشتن این پسر فکر کنی ؟ برای یه عاشق شدن ساده( نه د ...

بله شما درست میگید.گفتم که تصورش برای خودمم سخت بود چه برسه به باورش.

برای همینم باهاش کات کردم. 

دختر قوی عزیزم🌹

شما به هیچ وجه مقصر نبودی و واقعا قوی و باعتمادبنفس بودی ک برا ارزش های اخلاقی خودت و برا شان و منژلت خودت از رو اونهمه عشق و محبت گذشتی . 

قطعا برات سخت بوده ولی باور کن بعدا ب این کارت افتخار میکنی

دختر قوی عزیزم🌹 شما به هیچ وجه مقصر نبودی و واقعا قوی و باعتمادبنفس بودی ک برا ارزش های اخلاقی خود ...

خیلی ممنونم از پیام شما♥️😍😘