من هفته ۱۲بودم طولش ۴۳بود هفته ۱۸شد ۳۴دکترم استراحت نسبی داده با شیاف ولی دارم دیوونه میشم همش خونم فقط یکم همین خونه راه میرم میشینم واسه خودم خوراکی میارم بیشتر تو رختخوابم اشپزی و ظرف شستن و اینا انجام نمیدم خیلی کلافه شدم الان هفته ۲۴هستم برام دعا کنید دو هفته دیگه میرم پیش دکترم برام سونو مینویسه ایشالله که نرمال باشه. فقط موقع غذا خوردن رو زمین میشینم اشکال نداره؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ۱۷ هفته واسه انومالی رفتم ۳۰ بود دکتر چیزی نگفت الانم ۳۲ هفته ام
إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱