2777
2789
عنوان

آیا دوتا بچم با هم مدرسه میرن

166 بازدید | 11 پست

سلام بچه اولم متولد ۹۷ هست نیمه دوم دی ماه ، بچه دومم متولد ۹۹ هست فروردین ماه میخواستم بدونم میتونم باهم بنویسمش مدرسه برای سال بعد میگم که پیش دبستان میرن 

خسته از تکرار تلخ و خسته از پوچم....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقن تو دوتا شیفت برعکس بنویس اینجوری خونه ارومه و وقتی اون یکی بچه نباشه نمیتونن بازیگوشی کنن و راحت میشینن سر درسشون

ولی جواب سوال شمارو نمیدونم

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

سلام 

چه جالب دخترای منم یکیش نیمه اول ۹۷

یکیش نیمه دوم ۹۹

نشد با هم‌ بنویسمشون

امسال دخترم رو نوشتم پیش ۲ 

سال بعد اون یکی رو مینویسم پیش ۱

بی تو با خاطره هایت چه کنممم😭مامان قشنگم🥺💔
اتفاقن تو دوتا شیفت برعکس بنویس اینجوری خونه ارومه و وقتی اون یکی بچه نباشه نمیتونن بازیگوشی کنن و ر ...

دوست دارم با هم باشن چون خیلی به هم وابسته ان

دوست دارم با هم باشن چون خیلی به هم وابسته ان

فک نکنم اصلن بشه با هم برن.......برن مدرسه اینجور نمیمونه چون دوست پیدا میکنن

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
سلام  چه جالب دخترای منم یکیش نیمه اول ۹۷ یکیش نیمه دوم ۹۹ نشد با هم‌ بنویسمشون امسال ...

خب من اون نیمه اول ۹۹ هست برا همین میگم شاید بتونم

خب من اون نیمه اول ۹۹ هست برا همین میگم شاید بتونم

میتونی با هم بنویسی فکر کنم 

اما من یه جا خوندم که بچه هایی که مهرماهی هستن میتونن یه سال زودتر برن مدرسه

بی تو با خاطره هایت چه کنممم😭مامان قشنگم🥺💔