2777
2789
عنوان

مصرف قرص بارداری

962 بازدید | 6 پست

خانمهای عزیز کیا از قرص ضد بارداری استفاده میکنن . تاحالا براتون عوارض هم داشته ؟ 

کسی بوده قرص استفاده کنه باردار بشه ؟ 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

من دو سال مصرف کردم  دیگه چند وقت پیش متوجه شدم فشارم بالاست نباید مصرف کنم که البته اونم برای ...

موقع مصرف حالت تهوع نداشتین ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر صبح مصرف میکردم حالم بد میشد یکم ولی وقتی شب مصرف میکردم بهتر بود برای همین شب میخوردم 

متشکرم از راهنمایی شما ❤️

متشکرم از راهنمایی شما ❤️

از چه قرصی استفاده میکنی باید عوض کنی بیشتر ال دی تهوع داره

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..