2777
2789
ببین در حالت عادی شما باهاش کته درست میکنی یعنی همزمان برنج و نک و روغن رو میریزی توش و پلو قالبی تح ...

اهان ممنون . یعنی اینکه تو قابلمه دیگه آبکشی کنم بعد تهدیگ رو بزارم و پلوپز رو شروع کنم .. در جا همون بعد تهدیگ گذاشتن که روشن کردم برنج رو بریزم یا یکم وایسم داغ شه ؟

♡
بله خیلی ممنون . امروز که اصلا گاز نداریم مجبورم سرخ کردن پیاز و گوشت رو هم تو پلوپز انجام بدم .. من ...

میشه سرخ کنی 

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان ممنون . یعنی اینکه تو قابلمه دیگه آبکشی کنم بعد تهدیگ رو بزارم و پلوپز رو شروع کنم .. در جا همو ...

آره بعد از اینکه تو قابلمه برنج رو آبکش کردی تو پلوپز کمی روغن بریز ته دیگی که میخوای بچین و برنج رو بریز روش دوباره کمی روغن رو برنج بریز و پلوپز رو روشن کن

عه چه خوب پس .. شما خورشت پختین؟

پلو پز از این دیجیتالی هاس پخت خورشت هم اوکیه بزار رو گزینه پخت خورشت یا آبگوشت اینا بعد میشه بپزی جا میفته 

سرخ کن هم داره توری سرخ کن داره میتونی چیزی باهاش درس کنی

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
بله ممنون فقط میشه وسطای پخت حرارت رو کم و زیاد کرد ؟ 

نه دیگه نمیشه پخت یک زمان

پلو پز از این دیجیتالی هاس پخت خورشت هم اوکیه بزار رو گزینه پخت خورشت یا آبگوشت اینا بعد میشه بپزی ج ...

ببخشید مثلا چن ساعته خورشت آماده میشه ؟ اندازه آبش چقد باید بریزم آخه شنیدم آب زیاد کم نمیکنه 

♡
ببخشید مثلا چن ساعته خورشت آماده میشه ؟ اندازه آبش چقد باید بریزم آخه شنیدم آب زیاد کم نمیکنه 

مثل زود پز میمونه زیاد آب کم نمیکنه

پس همون اندازه ای که میخام خورشت باشه آب بریزم 

ببین گزینه خورشت داره این منو فارسیه