2777
2789
عنوان

مامانایی که مدام تو مدرسه هستند

813 بازدید | 48 پست

سلام. تو مدرسه ی بچم  سه تا مادر هستند مدام تو مدرسه هستند. الان دو سال پی آ پی کارشون همینه. همین باعث شده مدرسه به نفع خودش ازشون کار میکشه از ناظم بودن در زنگ تفریح تا کارای دفتری و .‌‌‌... خب این امر باعث شده بچه های دیگه یا بچه ی منم ،مدام بگن چرا اون مامانا تو مدرسه هستند. همش هوای بچه هاشونو دارن. بچه هاشونو مامور کردن چرا شما نمیایید مدرسه بمونید . اعتماد به نفس بچه هارو گرفته چون بچه های اون والدین به پشتوانه ی حضور مادرشون به بچه های دیکه زورگویی میکنن. به مدیر مدرسه هم شکایت کنیم چون یه نفعشه حضور اون والدین برای کارکشیدن ازشون راه به جایی نخواهیم برد. به نظرتون این مسئله رو به آموزش‌ و پرورش گزارش بدم پیگیر میشن؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله گزارش كنيد حتما 

من بودم مدرسه رو عوض ميكردم 

يسري پدر و مادرها كي ميخوان بندناف بچه هاشونو ببرن؟! نميدونم 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

آره صد در صد بگو 

اگه مدیر گوش نمیده بگو

ما گفتیم مدیر جمشون کرد مادرهای بیکار

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

کمک کردن اولیا به کادر مدرسه یه چیز عادیه که خود آموزش پرورش هم قبولش داره اونم توی شرایطی که واقعا نیرو کمه 

شما هم اگه بچه تون اصرار داره برین و تو کارا کمک کنین ببینید چیکار میتونید بکنید

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

شاید بچه هاشون اضطراب جدایی دارن نمیتونن تنها تو مدرسه بمونن . به هر حال نیروی کمکی هم حساب میشن دیگه بدون حقوق مسئولیت بهشون داده میشه 

اکسر مدارس همینن مخصوصا ۳ ماه اول گاهی تا اخر سال مادر مجبوره تو مدرسه بمونه 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘