2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا مگه مهری چی شد

سه دسته توی گروه ملیکا افتاده ، که همش داره بهش می احترامی میشه و... توی این قسمت هم ک شریفی نیا با ایرپاد تقلب کرد! 

مهری هم گفته دیگه بازی نمیکنم :))) واقعا بست پلیره

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
سه دسته توی گروه ملیکا افتاده ، که همش داره بهش می احترامی میشه و... توی این قسمت هم ک شریفی نیا با ...

جدی از کجا فهمیدن  ایرپاد داره.؟ 

منم وقتی  گفت میدونم زودیاک کیه گفتم حتما شب یواشکی تقلب کرده 

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙

از این فاطمه هم خوشم نمیاد 

به جای بازی کردن و فکت آوردن فقط حرف الکی و قسم و...  ک بگن شهرن😐🍂

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙
جدی از کجا فهمیدن  ایرپاد داره.؟  منم وقتی  گفت میدونم زودیاک کیه گفتم حتما شب یواشک ...

دوره اول که خیرابی مافیا بود ، نایت زد و خود خیرابی هم متوجه شد و به بحرانی گفت 

این دست هم ماسک رو یکم برداشت هم ایرپاد داشت دقیقه ۳۹:۵۶ رو ببین

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
سه دسته توی گروه ملیکا افتاده ، که همش داره بهش می احترامی میشه و... توی این قسمت هم ک شریفی نیا با ...

عه تقلب کرد؟؟؟؟دیدم بدون فکت می‌گفت سیست زودیاکیه . ولی فکر نمی‌کردم اینم ایرپادی باشه