2777
2789

یه مدل کمردرد دارم فقط مخصوص پریودی بود. 

تو پریودی شکمم زیاد درد نمی‌گرفت کمرم این مدلی درد می‌گرفت. 

امروز رفتم 1 ساعت پیاده روی از اون به بعد اون کمر درد پریودی رو دارم. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درد پریودی نیست  احتمالاً زایمانت نزدیکه

وااای راست میگی؟ 

من هنوز سونو دوم وزن جنین رو ندادم. حتی معاینه لگن نشدم. 

کاش نمی‌رفتم پیاده روی

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
طبیعیه دیگه من ساییده شدم از درد پا طبیعی هستین؟

والا من هنوز معاینه نشدم ببینم طبیعی میتونم یا نه 

تازه هفته بعد معاینه و سونو وزن دارم معلوم میشه 

وااای راست میگی؟  من هنوز سونو دوم وزن جنین رو ندادم. حتی معاینه لگن نشدم.  کاش نمی‌رفتم ...

نه بابا نترس ... امروز توی کلاس های زایمان برامون توضیح دادن ، طبق اون گفتم . اصلاً شاید به قول خودت به خاطر پیاده روی باشه . 

وضعیت جنینت سفالیکه !؟ 

آره جان سرش پایینه. گفتم باید سونو شم چون وزن بچه اگه زیاد باشه مستقیم سزارین میکنن

استراحت کن احتمال زیاد خوب می شی درد و انقباض ماه اخر طبیعیه اگه بالای شکمت سفت بشه فاصله انقباضا من ...

هنوز انقباض شکم خاصی نداشتم. 

یه هفته دیگه بمونه تو شکمم به کارام و معاینه هام برسم خوب میشه 🤭