2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم کمک مالی نمیدن خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 40 پست
خدا رو شکر میکنم که روی پای خودشه.  قول داد گفت ی خونه براش میخرم

امان از والدینی که قول بیجا میدن

برات ارزوی خوشبختی دارم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
دیگه ی عده تزشون اینه خانواده شوهر من هزار تومنم تو این ده سال کمک نکردن به پسراشون واسه دخترا جهیز ...

دلم براش میسوزه گناه داره.خیلی ی جعبه شیرینی واسه سر عقد نگرفتن کادو که دیگه پیشکش. شوهرم خودش رفت طلا خرید. تنها چیزی که مامان باباش اوردن یه نیم ست بود اونم مال مامانش بود بخشید به من

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم نگران نباش واسه منم همین بود ..افتخارتون این باشه که رو پای خودتونین برلتون شیرین تره متناسب ب ...

اخه دوست دارم حداقل ی کمک کوچیک بده. الان خرج بالاس. عروسی و جهاز و ماشین میخواد بگیره 

دلم براش میسوزه گناه داره.خیلی ی جعبه شیرینی واسه سر عقد نگرفتن کادو که دیگه پیشکش. شوهرم خودش رفت ط ...

همسر من از رفیقش قرض کرد دسته گل و شیرینی خرید اومد خواستگاری طلا پیشکش🤷🏻‍♀️ 

تا مجرد بود ازش دوشیدن اجازه ندادن ۵۰۰ تومن پس انداز کنه بنده خدا

چی بگم گلم چاره نیست نمیشه که ادما رو تغییر داد 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

دلم براش میسوزه گناه داره.خیلی ی جعبه شیرینی واسه سر عقد نگرفتن کادو که دیگه پیشکش. شوهرم خودش رفت ط ...

باز خوبه ی نیم ستی بهت دادن من جهازو خودم گرفتم فقط Tv نگرفتم 

مقداری از وام ازدواجم بردن ی وام دیگه انداختن گردنمون سهمیه وام مسکن مهرم بردن خدا ازشون نگذره

اوضاع مالی خوب نیست کاش یکم شعورشون برسه که بچه ها الان بیشتر از زمان قدیم نیاز به حمایت دارن بعضی ...

اگه به خانواده ربط نداشت نیان واسش خواستگاری که یه نفرم بدبخت کنند 

اخه دوست دارم حداقل ی کمک کوچیک بده. الان خرج بالاس. عروسی و جهاز و ماشین میخواد بگیره 

تا جای که در توانشه الان بگیرع وقتی نمیدن ‌..نمیدن دیگه پدر مادرشه نمیشه بی حرمتی کرد و منی که حتی دیدن عروسی هم بهم ندادن بازم به روشون نیاوردم ...بی خیال خدا شوهرتو کمک کنه به اندازه ی جیبتون خرج کنیدو به روی پابودن خودتونم افتخار کنید

همسر من از رفیقش قرض کرد دسته گل و شیرینی خرید اومد خواستگاری طلا پیشکش🤷🏻‍♀️  تا مجرد بود از ...

دقیقا شوهر منم اینطور بود بعد اینک عروسیم گرفتم خواهرشوعرم ولکن نبود زنگ میزد پول بهم بده میخوام رنگ ناخن اکستنشنم.چشم عمل کنم یا مانتو بخرم

بعد جالب اینک خواهرش متاهل و شاغله خیرسرش

همسر من از رفیقش قرض کرد دسته گل و شیرینی خرید اومد خواستگاری طلا پیشکش🤷🏻‍♀️  تا مجرد بود از ...

نه واقعا نمیشه. ولی از پدر مادر دلسوز تر دیگه کی هست. وقتی اونا ی کمک ندن از کی توقع داشته باشیم.