2777
2789

سلام دوستان. 

پدر شوهرم هیچ کمک‌مالی به همسرم نمیده. نه عروسی میگیره نه جهاز میگیره. همه چیو گذاشته پای شوهرم. 

اینطور که همسرم میگه که توقعی نداره ولی من ناراحتم چون از همین الان داره به همسرم فشار مالی میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی خواستگاری قولی دادن ؟

به نظرم خودتون رو ناراحت نکنید 

روی همسرتون حساب کنید نه بقیه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

دیگه ی عده تزشون اینه

خانواده شوهر من هزار تومنم تو این ده سال کمک نکردن به پسراشون واسه دخترا جهیزیه تکمیل و سیسمونی تکمیل و...

دیگه چاره ای نیست با همسرت بساز

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ما دعا میکنیم ازمون نگیرن چیزی کمک نخواستیم 

خیلی بهتره ک همین اول راهی منت کسی سرتون نیست 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

حالا میان میخورنت ک اصلا رو چ حسابی این تاپیکو زدی و خیلی پر توقعی و ...🤦‍♀️🥴

🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔

اوضاع مالی خوب نیست کاش یکم شعورشون برسه که بچه ها الان بیشتر از زمان قدیم نیاز به حمایت دارن

بعضی خانواده ها برای تربیت و حمایت بچه دار نمیشن و اهمیتی هم نمیدن

یه عده هم با تفکرات از یک ور بوم افتاده مرتب تکرار میکنن به خانواده هیچ ربطی نداره و ...

🌸🌸

منم اینطوری بودم  کلاهتو بنداز بالا پس اندازا شوهرتو نبرن😁ی عالمه وام نندازن گردنت مث من

پدر شوهر من به شوهرم میگفت چرا خونه می خری ؟ بیا با پولش جهاز خواهرت را بخر