2777
2789

ی توضیح کوچکی بده تا بگم اما حسن میگه دودله 

خسته خستم از خودم .  از این دلی که حرف حالیش نمیشه،😠 میگن عشق واقعی ، عشق به خداس ولی همین خدا عشق اونو کاشت تو دل من، یعنی خداهم با بنده هاش شوخی میکنه، کاش بشه فراموشی بگیرم 🤯 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم؟ یه پسره هس کراش دارم روش😂🤭

بات اوکی میشه 

اما تو بعد چند وقت ازش سرد میشی

خسته خستم از خودم .  از این دلی که حرف حالیش نمیشه،😠 میگن عشق واقعی ، عشق به خداس ولی همین خدا عشق اونو کاشت تو دل من، یعنی خداهم با بنده هاش شوخی میکنه، کاش بشه فراموشی بگیرم 🤯 
بات اوکی میشه  اما تو بعد چند وقت ازش سرد میشی

میشه منم بگید که حس واقعی میلاد چی هستش ایا بازم پاپیش میزاره؟ منتظر پیامش بمونم یا نه

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

میشه منم بگید که حس واقعی میلاد چی هستش ایا بازم پاپیش میزاره؟ منتظر پیامش بمونم یا نه

بنظرم کسی که رفت دیگه نباید بفکرش بود اما اره میاد دوباره سراغ تو میگیره

بنظرم کسی که رفت دیگه نباید بفکرش بود اما اره میاد دوباره سراغ تو میگیره

بنظرتون قصدش دوستی هستش یا ازدواج؟ ایا ممکنه که خواستگاری کنه

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

بنظرتون قصدش دوستی هستش یا ازدواج؟ ایا ممکنه که خواستگاری کنه

دوستی