2777
2789
آره من همیشه همینجوریم اگه الان از مشکلاتم بگم همه احساس خوشبختی میکنن بس که من شرایطم بده خیلی داغو ...

🫂 همه یه سری مشکلات دارن قوی باش عزیزم ❤️❤️

قوی تر از چیزی که باید میبودم🤍🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم بهش بی توجهی کن که بفهمه البته با کنایه و جوری باشه که ذهنش درگیر بشه مثلا اگه گفت بیام تو بگو ن ...

عزیزم خونه ی دوستم که نمیذاره برم‌کلا

بعد میدونه من دوستی ندارم که رفت و امد کنیم

و این اقای بهانه گیر رو اگه اینجوری بگم که واویلاست

امروز از ظهر گفتم بیا

گفت نه

غروب میگه بیام؟

گفتم شب شده

میگه تو گفتی نیا

بعد فکر کن اینجوری بگم

عزیزم خونه ی دوستم که نمیذاره برم‌کلا بعد میدونه من دوستی ندارم که رفت و امد کنیم و این اقای بهانه ...

بنظرم اینجوری بگی ذهنش در گیر میشه میاد اصلا اصرار نکن که بیاد بدتره اصلا چیزی نگو که بیاد بعد مگه خودش خونه دوستاش نمیره شما چرا نری؟ یا بگو بیرون جایی نوبت دارم یا خونه مامانم میرم کار دارم

ممنونم  ولی من خیلی خسته ام خیلی 😭😭😭😭 دلم میخواد خدا کمکم کنه چون از هر طرف که بگی مشکلات ...

منم همینم 🥲🫂🫂🫂 اگه اروم میشی تعریف کن 

بنظرم اینجوری بگی ذهنش در گیر میشه میاد اصلا اصرار نکن که بیاد بدتره اصلا چیزی نگو که بیاد بعد مگه خ ...

عزیزم کلا الان بگم میرم بیرون میگه شما به بیرون رفتنت برس وقت منو نداری

لجبازه

من خودم دوستی ندارم اخه

اونم رفته بود مغازه ی دوستش

بگم نرو خونه دوستت نمیره

پاش هم نمیذاره

عزیزم کلا الان بگم میرم بیرون میگه شما به بیرون رفتنت برس وقت منو نداری لجبازه من خودم دوستی ندارم ...

عزیزم شما هم لجباز باش اما جوری نشون نده که بی اهمیته شما هم بگو برو به دوستات برس بعد بگو اگه تا این ساعت اومدی که هیچ اگه نیومدی نمیتونم تا شب منتظر باشم منم کار دارم. نشون بده که برات اهمیت داره اما محتاجش نیستی

منم همینم 🥲🫂🫂🫂 اگه اروم میشی تعریف کن 

عزیزدلم شما چرا ؟انشاالله همونجوری که دلت میخواد حل بشه 

من که اصلا خیلی بهم ریخته ام زندگی داره باهام بد تا میکنه به هرکی که قبلا خوبی کردم اون اشخاص دارن با خودمو اطرافیانم به بدترین شکل ممکن رفتار میکنن و از آسمون و زمین برام انواع مشکلات میریزه از اون طرفم با رلم ارتباطم خراب شده بعد از کلی چالش پشت سر گذاشتن تازه خوب شده بودیم که همه چیز باز خراب شد البته الان ارتباطم با رلم برام چندان اولویت نیست مشکلات دیگه که گفتم کمرمو خم کرده 

از خدا خیلی انتظار دارم اما نمیدونم چرا برام کاری نمیکنه 😢