2777
2789

تعداد رای : 29
نظرسنجی
عکس اول
16
55%
عکس دوم
11
37%
عکس سوم
2
6%
عکس چهارم
0
0%

دومی از لحاظ مدل و رنگ‌شیک تره

خوشبختی یعنی پدر و دختر تو یک روز متولد بشن🤩 🥰                                                        ۱۳۹۸/۵/۲۶👧                                                                     ۱۳۷۱/۵/۲۶🧔                                         خیلی دوستت دارم چون باورم کردی 🥰                                         خیلی دوستت دارم چون عاشقم کردی 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دنبال اینه کنسولو میز تلویزیونم تاعید بخرم 

ولی هیچی ب دلم نمیشینه از این دوتا خوشم میاد

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

دومی محکم تر بنظر میاد پایه هاشو ببین

اولی شیکه ولی پایه هاش خیلی نازکه

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

بگید کدوم کنسول با کدوم میز قشنگ تره مهم نیست حتما ست باشه 

به نظرم تو ابن سبک نخر اصلا قشنگ نیست و خونه هر عروسی بری میبینی

ما سه کله پوکیم سه تا دوستیم که اکانت مون مشترک به علت ترکیدن کاربری های پی در  پی 

نه‌ همونا همش عوض میشه پایه ها رو چوبی میخوام دستگیره ها مثلثی قهوایی با نوار طلایی 

اگه اینجوری باشه خوبه

چون دستگیره رو مثلث میخوای دومی بیشتر هماهنگه باهاش چون یه حالت مثلث مانند داره 

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

نه‌ همونا همش عوض میشه پایه ها رو چوبی میخوام دستگیره ها مثلثی قهوایی با نوار طلایی 

دومی مدلش شیک تره حالا رنگ هم سلیقه ای و ست کردنی 

بازم هرجور ک خودت دلت میخواد بگیر😊😉

ما نظر میدیم ولی طرح خونتو ک نمیدونیم چ جوریه نمیدونیمم از چ رنگایی استفاده کردی تو خونه 😊

خوشبختی یعنی پدر و دختر تو یک روز متولد بشن🤩 🥰                                                        ۱۳۹۸/۵/۲۶👧                                                                     ۱۳۷۱/۵/۲۶🧔                                         خیلی دوستت دارم چون باورم کردی 🥰                                         خیلی دوستت دارم چون عاشقم کردی 🥰