2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خودت رفتی؟ هزینش چ جوریه؟ پزشک هم داره؟یعنی زیر نظر پزشکه؟

بله

بستگی به نواحی داره

بله

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
نمیدونی پا و زیر بغل چنده؟

پیجشو میدم اونجا زدهhttps://instagram.com/lasermorvarid?igshid=MWZjMTM2ODFkZg==

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
نمیدونی پا و زیر بغل چنده؟

پیجشو میدم اونجا زدهhttps://instagram.com/lasermorvarid?igshid=MWZjMTM2ODFkZg==

بهترین مرکز لیزر مو تهران ؟؟؟؟؟ عزیزان و مامانیای عزیز یه لیست لیزر موهای زائد  پیدا کردم تو شرق غرب شمال و جنوب تهران به همراه دستگاه لیزر موهای زائد و قیمت بهترین کلنییک های لیزر مو تهران معرفی شده لینک شو میزارم براتون :  مرکز لیزر مو های زائد خوب در تهران کلیک

کلینیک شارمین عالیه من و چند تا از دوستام از طریق سرچ توی گوگل سایتشون رو پیدا کردیم و جلسه اولی که رفتیم واسه لیزر درصد زیادی از موها از بین رفت بخاطر دستگاه عالی که دارن اونجا خدمات دیگه مثل جوانسازی پوست و کاشت مو و ابرو هم انجام میدن

من کارای بوتاکس و تزریق ژل لبم هم اونجا انجام دادم واقعا خوب بود کیفیت کارشون واسه عید دوباره می خوام برم تمدید کنم 

دخترا سلام خوبین 🌸 🥰 توی شمال و شرق تهران لیزر زیاد هست . من و خواهرم اکثرا همشووووونو رفتیم ، یا جوابدهی دستگاه خوب نبود یا دردش زیاد بود یا اخلاق نداشتن یا جمع کردن رفتن ... 

فقط یه جا هست که الان من میرم و واقعا راضیم ، البته اگر ایناهم خوشی نزنه زیر دلشون 🤔 توی خیابون دولت بعد از دیباجی ، اسمشم فک کنم کلینیک رویاست . خودم و جاریم و خواهرم رفتیم خداییش راضی بودیم ، تمیزم هستن . گفتم شاید به دردتون بخوره این نظر 

شمارشم میزارم 22595600