2777
2789
عنوان

انقباض در هفته ۲۷

595 بازدید | 18 پست

پریروز رفتم سیسمونی خریدم خیلی سرپا بودم و حدودا دو ساعت تو جاده بودیم دیروزم باز رفتیم ادامه خریدارو انجام دادیم الان امروز از صب شکمم سفت میشه زیر نافم کلا سفت میشه و بعد کم کم درست میشه تکرر ادرار هم خیلی دارم حرکات بچه هم انگار امروز کمتر بوده نسبت به روزای دیگه بنظرتون اینا علائم زایمان زودرسه ؟ 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
آب فراووووون بخور و استراحت کن اگه خوب نشدی برو NST بده، اگه انقباض باشه اون نشون میده

اب زیاد میخورم وقتی که دستشویی دارم انقباض بیشتر میشه انگار

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون که فشار مثانه است آب زیاد منظورم اینه دو تا پارچ بخور، ممکنه دهیدراته شده باشی که باعث دردهای بر ...

مرسی عزیزم 🙏😘❤️

چی شدی دختر؟

عزیزم خوبم دیشب بعد از اینکه گفتی اب بخور دوتا بطری یکو نیم لیتری اب خوردم و کاملا خوب شدم ولی تا صب تو دستشویی بودم مرسی از کمکت ❤️🥰😘

منم گاهی که خیلی می ایستم و یا فعالیتم زیاده همینجوری میشم    

تو ایستادن عادیه شکم سفت میشه اگه کل شکم یعنی بالای ناف هم منقبض بشه خطرناکه خیلی هم نایست سرپا موندن خوب نیست عزیژم

عزیزم تو آزمایش قند دادی ؟ هفته چند رفتی ؟ 

هنوز نرفتم وقت نکردم برم هفته ۲۷ باید بری

هفته چند هستی ؟ بعد آنومالی دیگه سونو یا آزمایش رفتی ؟ 

نه بعد از انومالی فقط یبار صدای قلبشو چک کردم حتی دکترم نرفتم دیگه 😁😁

هفته چند هستی ؟ بعد آنومالی دیگه سونو یا آزمایش رفتی ؟ 

الان هفته ۲۹ هستم