2777
2789
عنوان

به نظرتون موهامو رنگ کنم

230 بازدید | 18 پست

بچها تازه ازدواج کردم به نظرتون موهامو رنگ کنم اصلا رنگ نکردم بعد مادرشوهرم میگه الان مشکی ترند شده رنگ از مد رفته

آخر بدَمَد صُبحِ اُمید از شَبِ مَن🌱🤍

اوه چه مادر شوهر با‌کلاسی

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه تنوع خوبه  دوس داشتی یبار رنگ‌کن

اخه چندروز دیگه عروسی داریم الان نمیدونم رنگ کنم یا نه اخه از مد رفته باشه من روز عروسیم رنگ نکردم میخندن بهم😂

آخر بدَمَد صُبحِ اُمید از شَبِ مَن🌱🤍

فیس فریم کن رنگ کامل نکن

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!

من فقط موهای خودمو دوس دارم رنگ نکن چون بعد پشیمون میشی

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
می تونی از رنگ موهای نیمه دائم استفاده کنی که بعد از چند بار شستن پاک میشن البته خودم استفاده نکردم

فقط تا دوبار حموم رفتن ماندگاری داره🫠

در این روزگار عجیب؛ هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست...