2777
2789

واااااااااای این منم😢🤕

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه چون مغز همیشه دوست داره تو بهینه‌ترین حالت ممکن فعالیت کنه. ولی شما نباید گول مغز و بخوری بلند شو و بدون توجه به حوصله، شرایط، انگیزه و ... کاری که لازمه رو انجام بده

منم‌وقتایی اینجوری میشم 

میرم‌تو دفتر شکرگزاریم شکرگزاری میکنم انرژیم برمیگرده

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
چیکار کنیم

بگیربخواب ولش😄

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭
نمیشه که

خونه م ترکیده ولی امروز فقط خوابیدم هییییییی خداااااا😢😢😢