2777
2789
عنوان

اگه پسری عاشق باشه

108 بازدید | 12 پست

اگه یه پسری عاشق باشه دختره رو بی دلیل ول می‌کنه بره بعد دوسال برگرده بگه آره شرایطم اینجوری بود و فلان و...

در صورتی که میدونم شرایطش اصلا طور خاصی نبود ...بعدم نمی‌خواستیم ازدواج کنیم که همون موقع..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌حالا میشه قانعم کنید که عاشق نبوده ....چون فکرم درگیر حرف های دروغش شده دارم خودمو گول میزنم فقطططط 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ پسر چ دختر وقتی عاشق باشن تو هر شرایطی میمونن 

من دوسال و نیم هر روز از بابام کتک خوردم حتی روزی بود که چندبار باشه ولی باز کنارش موندمو الانم نامزدیم 

اینو گفتم ک بدونی یه عاشق ول نمیکنه بره 

هر چقدم سخت باشه...

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎
چ پسر چ دختر وقتی عاشق باشن تو هر شرایطی میمونن  من دوسال و نیم هر روز از بابام کتک خوردم حتی ...

راست میگی 

اینقدر بلدن خوب حرف بزنن که حالا مقصر من شدم که اون رفته و الان که برگشته چرا من قبول نکردم 😂😂

راستی میگی  اینقدر بلدن خوب حرف بزنن که حالا مقصر من شدم که اون رفته و الان که برگشته چرا من ق ...

عزیزم 😘

میدونم سخته ولی دنبال یه ادم باش ک جونشو برات بده و یه لحظه ام بدونت نتونه

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎
ممنون چشم ❤️🥲

فداتشم ❤️‍

ببینید دوستم پسری عاشقش شد دوست من از خانواده تحصیلکرده ای بود خودش هم رشته تاپی درس میخوند اقا پسر از خانواده پرجمعیت و سطح پایین جامعه بود رفت به خاطر اینکه به دوستم برسه ۳ شیفت کار میکرد و درس میخوند و اینکه همون سال پزشکی قبول شد و یک سال بعد تونست اپارتمان در حد خانواده دختر بخره بعد دو سال تونست ماشین خارجی بخره تا خانواده دختر راضی شدن هر هفته خانواده اش میرفتن  داخل این ۴ سال خواستگاری خودش توی سرما و گرما کار میکرد این اسمش عشق نه این رابطه های بی معنی 

ببینید دوستم پسری عاشقش شد دوست من از خانواده تحصیلکرده ای بود خودش هم رشته تاپی درس میخوند اقا پسر ...

بله درسته 

من خداروشکر با این سنم تو هیچ رابطه ای نرفتم 

فقط یبار عاشق شدم که اونم به رابطه ختم نشد 

ولی الان اعصابم از دست خودم خورده میدونم اصلا عاشقم نبوده که رفت ...میدونم همه دوراش و زده اومده 

فقط نمی‌دونم چرا میشینم به چرت و پرت هایی که گفت فکر میکنم و بعدم خودمو گول میزنم دوسم داشت 😐😐

رفته دوراشو زده موتوراشو سوزونده حالا اومده .... این آدم در حال حاضر بهت نیاز داره احساس نداره

دقیقا گل گفتی 

الان شرایط روحیشم به خاطر یه مشکلاتی داغونه دقیقا نیاز داره 

بله درسته  من خداروشکر با این سنم تو هیچ رابطه ای نرفتم  فقط یبار عاشق شدم که اونم به را ...

سنتون کمه عزیزم و طبیعیه گلم ببینید رابطه های دوستی اکثرا به جدایی ختم میشه اندکی ازدواج میکنن پسرا به این رابطه ها به حکم تفریح و رفع نیاز جنسیشون نگاه میکنن  و اخر هم با اونی که مادرشون میگه ازدواج میکنن ولی دخترا به رابطه پایدار فکر میکنند یک سر به مراکز مشاور بزنید پر از دختر هایی هست که متاسفانه شکست عاطفی سختی تجربه میکنن ازشون سواستفاده شده یکی از مراجعه کنندگان هفته قبل با دوست پسرش رفته بود حلقه انتخاب کرده بود هفته بعد پسره ازدواج کرده با یکی دیگه من خودم ادم مذهبی نیستم ولی به خانم ها توصیه میکنم خوب درس بخونن و مستقل و موفق بشن یا مهارت درامد زا یاد بگیرن این روابط ارزش درگیر کردن ذهن مارو نداره شما هم بهش فکر نکنید تمرکزتون بگذارید روی پیشرفتتون امیدوارم موفق باشید❤️❤️