برادرشوهرم یه بار طلاق گرفته خونه ماشین نداره تحصیلات بالا هم نداره شعور هم نداره تیپ جذابی هم نداره خانواده خوبی هم نداره ولی خوب براش زن میگیرن نمیدونم مادر شوهرم چطوری انقدر آسون زن میگیره برای پسرش شما بودین دخترتون بهش میدادین تازه شنیدم جاریم میخواد با مادرشوهرم تو یک خونه زندگی کنه و همش قربون صدقه مادرشوهرم میره به نظرشما این نرماله
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
کلا هر چی شرایط عجیب تر ازدواج راحت تر!هم واسه مرد هم زن!تو دانشگاه ما موردهای خوب مجرد بودن بعد یه عده حالا نمیگم چی که بحث پیش نیاد! هنوز مهر طلاقشون خشک نشده بود دوباره ازدواج میکردن
اره من همسرم،خونه خونه ی باباشه،با ی حلقه و ی سبد گل و ی مانتو و روسری😊☺️زنش شدم
خداروشکر دست ب دست هم دادیم ماشین خریدیم یکم وسیله ی خونه خریدیم🙃خدا بااسرمونه خیلی هوامونو داره
حال خوب الانمو مدیون خدام🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
پسر عمه من بیست و خورده ای سالشه عاشق یه دختره شده
دختره گفته بیاین خواستگاریم
پسر عمم نع خونه داره نه شغل نه سربازی رفته حتی دیپلمم نداره
عمم به دخترع گفته
گفته من پسرتو همینطور که هست میخوام😐💔
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨