2777
2789
عنوان

اونایی که رفیق فاب دارن راهنما بدن

113 بازدید | 11 پست

با یکی از دوستان صمیمیم ارتباطم بهم خورده مدتیه و الان استوری گذاشته من واسه دل تو همه کاری کردم که فقط یکه بشه دو. من ایدیم همیشه 01هست و البته با یکی از دوستان من هم بهم زده و چندبار سعی کرده دوباره اشتی کنن اما اون دوری کرده بنظرتون الان منظورش منم؟ 

نمیدونم ولی پی ام نده بهش

ی همچین مسئله ای داشتیم با دوستم کات کردیم و اون همش استوریو بیو اینا میزاره و مربوط ب چیزایین ک فقط خودمون میدونیم

تولدمو تبریک گف منم گفتم بحثو کشید وسط بعدم زد زیر تموم استوریا و بیوهاش منم اهمیت ندادم الان بشدت واضححح پیم میده ب دوستام حالمو میپرسه استوری تگم میکنه منم جوابشو نمیدم ..

ریسک نکن ،ریپ بزنی استوریشو میزنه زیرش اگ بخاد مستقیم میگه توکاری نکن

〰️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی پی ام نده بهش ی همچین مسئله ای داشتیم با دوستم کات کردیم و اون همش استوریو بیو اینا میز ...

درست کیگی مخصوصا که ماجرای یکی دیگه از رفقیام هم گفتم و وسطه بنظرم بی اهمیتی ادمارو جذب میکنع

موافقم ولی هیچ واکنشی نشون ندم استوری بیو و ایدی و..؟ 

من میگم اگه با تو باشه و ری‌اکشنی نبینه،مستقیم میاد حرف می‌زنه. اینجوری فکر می‌کنه به خودت نگرفتی ولی پی‌ام بدی بگه با تو نبودم چی؟ 

درست کیگی مخصوصا که ماجرای یکی دیگه از رفقیام هم گفتم و وسطه بنظرم بی اهمیتی ادمارو جذب میکنع

دقیقا 

این دوست من خودش بعد کات شرو کرد ب حرف زدن راجب قبلا

بعد گوشیو داده بود دست دوستش ک با من چت کنه چون اگه بخودش بود همون اول میگفت برگردیم باهم و اینا ..

〰️