2777
2789
عنوان

داخل پام قیچی رفته🥲🩸

339 بازدید | 18 پست

سلام دوستان 

یه قیچی از اینایی ک صورتو اصلاح میکنن و نوکش تیزه رو زمین بود من داشتم میدوئیدم که یعو قیچی رفت تو پام نوک قیچی هم غُر شد 

پام هم پاره شد 

دیشب این اتفاق افتاد 

دردش ب اون صورت زیاد نبود اما شب ک خوابیدم صبح بیدار شدم بشدت زیاد شده بود دردش 

مشکل اینجاست که فردا عروسی خواهرمه و باید کفش پاشنه بلند بپوشم در صورتی که الان حتی راه هم نمیتونم برم با پایی که زخمه 

شما راهکاری ندارید 

البته عصر میخوام برم دکتر 

قدیمی ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ی صدا بخونین  قیچی توی پامه  پس پامه  منه پامه  توی عروسی هم میتونی بگی

خییییلی خلی🤣🤣🤣🤣🤣اسی و درک کن

اسی جون تنها راهکارم اینه که پاشنه دار نپوش، پیش اومده دیگه..

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

ای وایی چه بد موقع این اتفاق افتاد برات 

کف پاته یا پاشنه ؟ 

به نظرم نتونی کفش پاشنه بلند بپوشی 

چون نمیتونی باهاش راه بری 

بخیه لازم نداره؟

هرچی خدا بخواد ،خدا که بد نمی‌خواد 🌱❤️
بله فک کنم نتونم...😢😢😢

کفش پاشنه دار در سلامتی کامل هم بعد یکی دو ساعت پا رو اذیت میکنه، نپوش

رفتی دکتر مسکن هم بگو برات بنویسه

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
اصلا ب فکرش نبودم فک میکردم ی زخم سادست  نمیدونم واقعا ورم هم کرده😢😢

الانم واسه عصر نزار همین الان برو برای عروسی هم کفش پاشنه بلند نپوش یعنی قطعا نمیشه بپوشی 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤