2777
2789
عنوان

دخترم کلاس اوله عجب دلشوره گرفتم 🥺

1253 بازدید | 45 پست

با اینکه دختر دومم باهاشه تو یه مدرسن کلاس پنجمه  ولی دلم تند تند میزنه دوست دارم کنارش باشم   وقتی تو کلاس گذاشتمش صورتش زرد   خواست گریه کنه وقتی اومدم خونه   خیلی  حس بدی دارم  کی ساعت 5 میشه میاد خونه 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر منم کلاس اول امروز روز دومش بود وقتی اومد گفت امروز بدترین روز بود بخاطر اینکه خانمم دعوام کرده که حرف نزنم 

عجیب حس بدی بهم دست داده حس نگرانی دلشوره ناراحتی 

اصلا دلم نمی‌خواهد کسی بچمو دعوا کنه

دخترمنم کلاس اولیه ولی شیفت ثابت صبح پیش دبستانی پارسال نفرستادیش 

چرا  فرستادم ولی تو پیش دبستانی  با دوتا دختر عموش  خیلی خوشحال بود ولی  الان تو کلاس هیچکی رو  نداره قشنگ بقض گلوشو گرفته

آخی عزیزم نگران نباش براش آیت الکرسی بخون همیشه 

چشم میخونم هی دارم دعا میکنم  گریه نکنه  چون  هیچ دوستی  تو کلاسش نیست

پسر منم کلاس اول امروز روز دومش بود وقتی اومد گفت امروز بدترین روز بود بخاطر اینکه خانمم دعوام کرده ...

دقیقا منم  همین حسو دارم چون سرفه میکنه میترسم خانم بش یه چی بگه. ناراحت بشه دخترم پیشش نیستم 

پسر منم کلاس اول امروز روز دومش بود وقتی اومد گفت امروز بدترین روز بود بخاطر اینکه خانمم دعوام کرده ...

پسر منم ششم هست میگه مامان اومدم در کلاس ببندم کنترلش از دستم رفت محکم بسته شد معاون اومد خواستم بگم ببخشید زد پس سرم یه مشت وحشی بی فرهنگ شدن معلم مدیر معاون اونم تو محیط فرهنگی البته بعضی ها این طورن نه هستن خوب هم

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
پسر منم ششم هست میگه مامان اومدم در کلاس ببندم کنترلش از دستم رفت محکم بسته شد معاون اومد خواستم بگم ...

حق ندارن بچه  رو بزنن  

پسر منم ششم هست میگه مامان اومدم در کلاس ببندم کنترلش از دستم رفت محکم بسته شد معاون اومد خواستم بگم ...

آره حق داری من هر سال اوایل سال حسابی حرص میخورم باز سال به وسطش که میرسه بی حس میشم و فراموش میکنم دیگه

آره حق داری من هر سال اوایل سال حسابی حرص میخورم باز سال به وسطش که میرسه بی حس میشم و فراموش میکنم ...

منم همین طور هر چی مدرسه هم بریم بگیم فایده نداره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜