2777
2789
عنوان

آبله در بزرگ سالی کسی تجربه داره

62 بازدید | 5 پست

وای که آدم داغون میشه خیلی سخته کسی تجربه تی دتره شکر خدا خارش ندارم یعنی دیروز شدید می خوارید که عنبر نسا دود کردم خیلی اثر داشت

اما بچه ها بدن درد تب حالت تهوع سر درد داغونم کرده الان روز ۴ هست تا کی خوب میشه

چرا آبله تازگیا زیاد شده 

تو اطرافیانم از بزرگسالا هرکی گرفته شدید بوده بیشتر هم گلوشون اذیت میکرد

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

من ۲۶سالگی گرفتم. رفتم دکتر دارو داد خوب شدم.آره یکم شدید بود.خاله ام تو ۶۰سالگی گرفته بود که به اونم میگن زونا اونج خیلی سختی کشید

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم خوبی شما تو یه تایپیک گفته بودین که دندونای جلوتون برای زیبای روکش کردین راضی هستین الان مش ...

اگه زحمتی نیست لطفا جوابم بدین منم فعلا تراش دادم ولی هنوز روکش نذاشته خیلی نگرانم از اینکه طبیعی نشه