2777
2789
عنوان

عادت ماهانه نامنظم

180 بازدید | 22 پست

سلام دوستان

من از همون اول عادت ماهانهام نامنظم بود ولی سه دورست مقدارشم خیلی کم شده و لخته ای که دکتر رفتم ازمایش کم خونی و تیرویید و ذخبره تخمدان نوشت.۲۸ سالمه ی پیر سه ساله هم دارم .

هم دکتر زنان هم دکتر ازمایشگاه گفتن اگر بچه دوم میخوای دیگ جلوگیری نکن .خیلی نگران شدم هنوز جواب ازمایشا نیومده کسی این شرایطو داشته؟ 

مامان دوتا گل پسر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ازدواج کردین؟ بچه دارید؟ راحت باردار شدی؟ اخه بغیر از نامنظمی خیلی مقدارش کم شده در حد لکه بینی

جواب ازمایشتون بیاد مشخص میشه امیدوارم که علائم یائسگی زودرس نباشه 

۳۰

ولی دکتر اصلا بمن نگفت که یائسگیه ، من ۶۸ کیلوام گفت رحم های پلی کیستیک اضافه وزن روشون تاثیر میزاره حتی تو سنو تخمک هامم نشون داد حالا من که نفهمیدم ولی تا جواب ازمایشا بیاد از نگرانی میمیرم🥲

مامان دوتا گل پسر

ولی دکتر اصلا بمن نگفت که یائسگیه ، من ۶۸ کیلوام گفت رحم های پلی کیستیک اضافه وزن روشون تاثیر میزاره ...

انشاالله مشکلی نیست من دارم دارو میخورم ولی تا داروها رو قطع میکنم دیگه همون خونریزی کم قطع میشم دکترم میگه تا همیشه باید دارو بخوری من آیودی دارم ولی خونریزی در حد یه روزه

انشاالله مشکلی نیست من دارم دارو میخورم ولی تا داروها رو قطع میکنم دیگه همون خونریزی کم قطع میشم دکت ...

با همین ازمایشی که روز ۳ پریودی میدن مشخص شد مشکل عزیزم؟

مامان دوتا گل پسر

انشاالله مشکلی نیست من دارم دارو میخورم ولی تا داروها رو قطع میکنم دیگه همون خونریزی کم قطع میشم دکت ...

بچه داری شما؟ازمایش ذخیره تخمکات چطور بودن؟

مامان دوتا گل پسر