2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 53 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخه معمولا دو سه روز بعد تماس میگیرن

بالاخره الان زمانی هست که شما هم باید فکر کنی تصمیم بگیری بعضی از خانواده ها اینو یجور احترام به خانواده دختر میدونن که خانواده دختر خوب فکر کنن و تحقیق کنن زمان و فرصت داشته باشند

میدونم الان منتظری دقیقا یکی از دوستام قبل محرم براش خاستگار اومده بود این منتظر بود خانواده پسر زنگ نمیزدن ماجرا داشت خلاصه جمعه گذشته با همون آقا مراسم بله برون ش بود ان شاءالله هرچی خیر و به صلاحت هست برات رقم بخوره 💕

بالاخره الان زمانی هست که شما هم باید فکر کنی تصمیم بگیری بعضی از خانواده ها اینو یجور احترام به خان ...

آخه شرایط هم من و اون آقا شرایط نرمالی نیست خودم ی بار تو عقد جدا شدم او آقا هم خانومش فوت شده ی پسر هفت ساله داره

آخه شرایط هم من و اون آقا شرایط نرمالی نیست خودم ی بار تو عقد جدا شدم او آقا هم خانومش فوت شده ی پسر ...

بابچش مشکلی نداری ؟سخته هاگلم شماخودت بچه نداری اون بایدازخداشم باشه 😒 من بودم قبول نمیکردم

Dunyada olumden baskasi yalan
چرا فکرم درگیره چند روزه ولی خانوادم اصرار دارن

اوضاع مالی پسره خوبه؟ 

اگه زنش طلاق گرفته بودک بدترم میشد

ی پاش توزندگیتون بودوعمرامیذاشت آب خوش ازگلتون بره پایین، اینابیشترپرستارمیخان واسه بچشون نازم میکنن😒بهتربودبره سراغ یکی مثل خودش

Dunyada olumden baskasi yalan
آخه شرایط هم من و اون آقا شرایط نرمالی نیست خودم ی بار تو عقد جدا شدم او آقا هم خانومش فوت شده ی پسر ...

توروخدا اگه‌ازدواج‌کردی هوای پسرشوداشته باش بخدا من خودم‌مادرم همش میگم خدایازنده باشم بچمو‌بزرگ‌کنم

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  
اوضاع مالی پسره خوبه؟  اگه زنش طلاق گرفته بودک بدترم میشد ی پاش توزندگیتون بودوعمرامیذاشت ...

کارمند خونه و ماشین داره ، تازه چند ماه از خودم کوچکتره خب منم همینو میگم به خانوادم آخه میدونی من همینطور سنم داره می‌ره بالا الان سی و پنج سالمه اون موقع که جدا شدم بیست و هشت سالم بود شاغلم نیستم