سلام دوستان من خبر مرگم دو دقه رفتم دستشویی بچمم خواب بود وقتی در اومدم دیدم دختر ۹ ماهم تو حمومه اون چیزای پلاستیکی رو فاضلاب هم دستشه که کثیف بود نمیدونم خورده یا نه حالا چه خاکی تو سرم بریزم دستاشو شستم شیر و آبم بهش دادم حالشم که نزدیک یه ساعته تا حالا خوبه خاک تو سرم به شوهرمم که بگم دنبال بهونس هزار تا سرکوفت بهم میزنه لطفا کمکم کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به شوهرت نگو عزیزم چیزی نمیشه دختر خاله من نی نی بود پی پی خورد چیزیش نشد😂
با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق