2777
2789
عنوان

امروز روز جهانی رویاس، باید بگید رویای چی رو دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 39 پست

بتونم درس بخونم 

یه کار خوب برام پیدا شه 

عاقبت بخیر بشم

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

رویایی دارم

رویای ازادی 

رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🙂

نه میبخشیم نه فراموش میکنیم :)                                                                                                   کاربری دست چند نفره خانوم مارپل                                                                                                 سرت تو ماتحت خودت خاله خانباجی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه داشته باشم از مستاجر بیام بیرون

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡

یه خونه از خودمون داشته باشیم که هرسال زمستون تن و بدنمون نلرزه که حالا میخواد چی بشه😔😔

سکانس اول: یه خانم باردار همراه با خواهرش میان تو اتاق سونو، از اولش که میان قبل از اینکه کار شروع بشه دوتاشون هق هق گریه میکنن، وقتی سونوی انتی رو انجام میدم میبینم نرماله و میپرسم چرا گریه میکردید میفهمم، شوهر بیمار اونقدر استرس برای پسر بودن جنین به زنش وارد کرده که مادر و خواهرش از استرس اینجوری به گریه افتاده بودن...سکانس دوم: خانم حدودا سی و چند ساله ای مادر مسنش رو به تنهایی از روی ویلچر روی تخت سونو میذاره، صبر و متانتش در برخورد با مادر پیرش واقعا توجه آدم رو جلب میکنه، چکاپ قبل از سیتی آنژیو و احتمالا جراحی قلب بعدش هست، نکته عجیب اینکه همون خانم رو چند ساعت بعد همراه آقای مسنی میبینم، صبورانه اون رو هم از روی ویلچر بلند میکنه، بخاطر تکرر ادرار پیرمرد رو آورده، بهش میگم شما چند ساعت پیش نیومده بودید؟ میگه چرا مادرم رو آورده بودم ولی تنهایی نمیتونستم ویلچر پدر و مادر رو همزمان بیارم، مادر رو گذاشتم خونه و پدر رو آوردم. من متعجب میمونم، انسانها چه ظرفیت عجیبی در صبر، کمال وفضیلت دارن، و لقب اشرف مخلوقات چقدر شایسته بعضی ادمهاست، ناخودآگاه یاد اون اقایی میفتم که اصرار داشت بچه اش حتما پسر باشه، اصلا تصوری از اینکه دخترش میتونه چنین انسان پراز فضیلت و کاملی باشه، داره؟

یه خانواده بزرگ و سالم و شاد یه خونه پر از ارامش و برکت یه دل اروم پر از امید دوس دارم پسرم مستقل و قوی بشه منم مادره خوبی بشم 😍💓

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 

چه رویاهای قشنگی انشالله همتون به آرزوهاتون برسین 🖤

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

اول از همه برای همه دعا می کنم ز ندگی خوب جیب پر پول تنی سلامت داشته باشید رویا از نظر من چیزی که دست نیافتنی باشه چون چیزی که بهش میرسیم آرزو یا هدفه برای من رویام اینه که تو آسمون ها پرواز رو تجربه کنم البته با هواپیما نه ها خودم پرواز کنم 😁😁😁

دکتری م رو زودتر بگیرم

ی شرکت حسابرسی بزنم

درامد میلیاردی

برم ورزشگاه آنفیلدو از نزدیک بازی لیورپول و ببینم

جاهای دیدنی دنیا رو ببینم

گاهس ب مهاجرت هم فک میکنم

خوشبختی بچه هام

سالی یه هفته رو تنها باشم.تنهای تنها.هیچکی نباشه.حتی شوهر و بچه هام.ی سفر تنهایی 

و ی چیز دیگه که نمیتونم اینجا بگمش

او در بر و ایام به کام است...
اول از همه برای همه دعا می کنم ز ندگی خوب جیب پر پول تنی سلامت داشته باشید رویا از نظر من چیزی که دس ...

آخه الان خونه خریدنم رویا شده

دیگه آرزو و هدف نیست واقعا

سکانس اول: یه خانم باردار همراه با خواهرش میان تو اتاق سونو، از اولش که میان قبل از اینکه کار شروع بشه دوتاشون هق هق گریه میکنن، وقتی سونوی انتی رو انجام میدم میبینم نرماله و میپرسم چرا گریه میکردید میفهمم، شوهر بیمار اونقدر استرس برای پسر بودن جنین به زنش وارد کرده که مادر و خواهرش از استرس اینجوری به گریه افتاده بودن...سکانس دوم: خانم حدودا سی و چند ساله ای مادر مسنش رو به تنهایی از روی ویلچر روی تخت سونو میذاره، صبر و متانتش در برخورد با مادر پیرش واقعا توجه آدم رو جلب میکنه، چکاپ قبل از سیتی آنژیو و احتمالا جراحی قلب بعدش هست، نکته عجیب اینکه همون خانم رو چند ساعت بعد همراه آقای مسنی میبینم، صبورانه اون رو هم از روی ویلچر بلند میکنه، بخاطر تکرر ادرار پیرمرد رو آورده، بهش میگم شما چند ساعت پیش نیومده بودید؟ میگه چرا مادرم رو آورده بودم ولی تنهایی نمیتونستم ویلچر پدر و مادر رو همزمان بیارم، مادر رو گذاشتم خونه و پدر رو آوردم. من متعجب میمونم، انسانها چه ظرفیت عجیبی در صبر، کمال وفضیلت دارن، و لقب اشرف مخلوقات چقدر شایسته بعضی ادمهاست، ناخودآگاه یاد اون اقایی میفتم که اصرار داشت بچه اش حتما پسر باشه، اصلا تصوری از اینکه دخترش میتونه چنین انسان پراز فضیلت و کاملی باشه، داره؟

خونه ماشین ی دوقلو تپل مپل

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین.