2777
2789
عنوان

هاله بی بی چک ۶روز مونده به موعد

1435 بازدید | 30 پست

سلام دوستان من ۲۱ام میگذره که آمپول اچ سی جی زدم دل درد پریودی دارم و ببخشید نوک سینه هام میسوزه انگار زخمه 

امروز بیبی چک زدم زیر پنج دقیقه هاله خیییلی کمرنگ انداخت الان که خشک میشه بیشتر معلومه صبر کنم یا ممکنه کاذب باشه؟🥺از طرفیم دل درد پریودی میگیره ول میگیره

خوشبحالت جرأت کردی بی بی زدی.

انشالله بارداری به حق امام رضا 

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاذبه وقتی امپول hcg زدی ،باید صبر کنی روز موعد 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

۲۱روز میگذره از آمپول بازم کاذبه؟ مگه تا۱۴روز نبود؟

۲۱ روز پیش زدی؟ینی الان پریودت عقب افتاده ؟ 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

پس چرا میگی ۶ روز مونده به موعد اگه ۲۱ روز پیش زدی؟ینی الان روز ۳۵ سکلتی؟اخرین پریودت کی بوده ؟

نه گلم روز نهم سیکلم زدم الان شش روز مونده به موعد

روز نهم زدی ینی الان روز ۳۰ سیکلتی؟ اگه واقعا ۲۱ روز از تزریق گذشته که مثبته اگه کمتر از ۱۴ روز از امپول گذشته منفیه 

نه فکر نکنم خیلی زوده علایم داری؟

من دوروز بعد پاکی اقدام داشتم ۵ ۶ روز بعدش یه چیزایی مثه لک قهوه ای رو لباس زیرم بود.گاهی سرگیجه و تهوع دارم ولی سینه هام درد نمیکنه.من یه بار سقط داشتم خردادماه.بچه اولم بود.علائمی که سر اون داشتم الان ندارم.البته مامانم میگه اگه چیزی ام باشه الان خیلی کوچیکه که بخواد علائم واضح داشته باشه .نمیدونم اصلا تحمل ندارم تا موعدم صبرکنم