2777
2789
عزیزم اشنامونه باید واسه عقدش هم برم..العی ک خدا کمکم میکنه

فدای دل مهربونت بشم از حضرت زهرا می‌خوام کنارت باشه چون این روزا واست سخته فداتشم ولی قطعا حالت خوب میشه 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
😍 زنده باشی فدات

سلامت باشی گل😍

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم    خدا شماروهم خوشبخت کنه مهربون،😍

مرسی گل،توکل به خدا😍

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

قربونت مهربونم ، من شب ها نماز شب میخوندم ، چندین بار هم نماز استغاثه به حضرت زهرا خوندم عزیزم 😍 ال ...

مرسی که راهنمایی کردی عزیزم ❤️

والا هردفعه خوابایی می بینم که هم امیدوار میشم هم ناامید 

از طرفیم دوسش دارم 

ان شاءالله که بشه اسمتونو یادم میمونه حتما خبرشو بهت میدم 

بازم خیلی خیلی ممنونتم که برام دعا کردی خدا خیرت بده🌸❤️