maaaryaaam_77 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 9178 عنوان خیلی استرس دارم + حالم از این همه ظلم بهم میخوره اخه چرا😭💔توروخدا اونایی ک سر و زبون دارن بیان 283 بازدید | 16 پست برای ی کاری چند نفر بودیم رفتیم ی جا همه اونا بهترین حا افتادن منو انداختن بدترین جا دوست دارم برم اعتراض کنم نمیدونم چ بگم میترسم بهم حرف بزنم چطور بگم ک کلامم روشون نفوذ داشته باشهبعضی از دوستام چن جا عوض کردن ولی ب من گفتن نمیشه چیکار کنم الان😭💔 لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱 🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀 1402/07/03 | 01:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maaaryaaam_77 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 9178 یعنی ب من گفتن نمیشه ولی اونجا جاهاشونو عوض کردن 🥺 لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱 🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀
یاروغمخوارم۰خداست۰ عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 1522 خیلی محکم بگو این تقسیم کار ناعادلانه هستش خدارو خوش نمیادبیاین از اول تقسیم کار کنیم
maaaryaaam_77 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 9178 خیلی محکم بگو این تقسیم کار ناعادلانه هستش خدارو خوش نمیاد بیاین از اول تقسیم کار کنیم از اول تقسیم ک نمیشه ولی نمیدونم چیکار کنم الان شنیدم ی جا هست لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱 🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀
یاروغمخوارم۰خداست۰ عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 1522 از اول تقسیم ک نمیشه ولی نمیدونم چیکار کنم الان شنیدم ی جا هست برو رک بگو من اینجا نمیتونم میخام برم اونجا
maaaryaaam_77 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 9178 برو رک بگو من اینجا نمیتونم میخام برم اونجا ممنون عزیزم❤️❤ لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱 🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀
faghtkhoda_66 عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 10311 بخدا من تجربه ای تو این زمینه ندارم بهت بدم خودمم هروقت تاپیک میذارم اکثرا ج نمیدن گلم غصه نخور
erfan______313 عضویت: 1402/07/01 تعداد پست: 388 ببینید وقتی بگی شصت درصد حل میشه با نگفتن هیچی نمیشه ولی با گفتن محکم برو بگو مظلومم خودتو نشون نده طوری رفتار کن انگار حق این کارو ندارن
maaaryaaam_77 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 9178 بخدا من تجربه ای تو این زمینه ندارم بهت بدم خودمم هروقت تاپیک میذارم اکثرا ج نمیدن گلم غصه نخ ... ممنون عزیزم ک اومدی دارم دق میکنم😭💔توروخدا دعا کن کارن درس بشهباید شانست بیاره لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱 🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀
maaaryaaam_77 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 9178 ببینید وقتی بگی شصت درصد حل میشه با نگفتن هیچی نمیشه ولی با گفتن محکم برو بگو مظلومم خودتو نشون نده ... اخه چطوربگم وقتی تره برای حرفم خورد نمیکنن لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱 🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀
erfan______313 عضویت: 1402/07/01 تعداد پست: 388 اخه چطوربگم وقتی تره برای حرفم خورد نمیکنن بهتر از نگفتنه حداقل با گفتن خودتون میدونید این کارو حداقل انجام دادی حداقل تلاش کردی
maaaryaaam_77 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 9178 بهتر از نگفتنه حداقل با گفتن خودتون میدونید این کارو حداقل انجام دادی حداقل تلاش کردی ممنون از لطفتون لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱 🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀
شهر_خيالي_من عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 2761 ببخشيدا پيرو تاپيك بعدي كه گذاشتي ديگه كم كم داريم به اين نتيجه ميرسيم هرچي عفريته تر ارزشش بالاتر هم زن هم مرد يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
maaaryaaam_77 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 9178 ببخشيدا پيرو تاپيك بعدي كه گذاشتي ديگه كم كم داريم به اين نتيجه ميرسيم هرچي عفريته تر ارزشش بالاتر ه ... دقبقا همینطوره لعنت ب این زندگی لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱 🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀
faghtkhoda_66 عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 10311 ممنون عزیزم ک اومدی دارم دق میکنم😭💔 توروخدا دعا کن کارن درس بشه باید شانست بیاره چشم عزیزم همه چیزو برخدا بسپار و آروم باش ب تصمیماتش آدم فقط باید با خدا خودشو آروم کنه