2777
2789

امسال انتخاب رشته کردم برای دهم 

ولی چون هنرستان ثبت نامم نکردن مجبوری رفتم نظری ولی الان اصلا کتابارو میبینم متوجه شدم اصلا جای من اینجاااا نیست واقعا حس پوچی دارم🥲🥲

میخام سال بعد برم هنرستان تکرار پایه بزنم

یه سوالی که داشتم چطوریه؟راحت میزارن عوض کنم یا سخت میگیرن چون شنیدم اموزش پرورش باید تایید کنه 

واقعا افسرده شدم نمیدونم چیکارش کنم🤌💔

همین امسال همین فردا کمر همت ببند عوض کن 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عوض نکردن رفتم گفتن هنرستانا هیچ جوره ظرفیت ندارن و اگه میخوای فقط میتونی امسال انسانی بخونی سال بعد ...

اینقدر برو تا قبول کنن 

البته سال بعد هم میشه ولی امسلل بهتره 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
راحت قبول میکنن؟من از الان استرسشو گرفتم

والا اصولا واسه نظریا سخت میگیرن بخاطر نبود ظرفیت اونم اگه بری غیردولتی میشخ

هنرستان که دیگه فکر نکنم سخت گیری داشته باشه اصلا

طرف ما که اینطوره

نه بابا هنرستان اخه درسخون نیستن که همه سمت ما هرکی بره ثبت نام میکنن از شانس تو حالا زود پر شده

برعکس اینجا برای هنرستان سرو دست میشکونن😂😭درحدی که قبل اومدن هدایت تحصیلی پرشدن

یا هنرستانتون خوبه یا بچه های شهرتون خیلی درسنخون تشریف دارن

شاید باورت نشه ولی حتی درسخونا هم اکثرا رفتن هنرستان بعد اونایی که درسشون ضعیف بود همه اومدن دبیرستان کلا اینجا برعکس کل دنیاست😂😂