2777
2789

و فوری همون روز جواب میده یا مراحل ها داره و باید بریم ازمایشگاه و چن روز صبر کنیم و ،،،

ما که کاری نداشت قبلش.همون موقع که میخاست انژیوکت وصل کنه خون هم گرفت برا ازمایش

یعنی همون موقع ج به دکتر میدن  

امسال عمل کردین چقد طول کشید بعد عمل کردن براش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حدود ۱ ساعت تو اتاق عمل هستن با ریکاوری و اینا. بله ۲۰ روز پیش عمل کرد پسرم ۸ سالش

عزیزم ممنون جوابم دادی 

یه خورده از علایم پسرتون توضیح میدین

تابستون حالش بهتر بود قبل عمل مثلا احساس میکردی که دیگا خر خر شبانا نداره یا

مثلا دیگه حالت سرماخوردگی نداشت  یا تمامش در طول سال یه جور بود و ناخوش

آخه دختر من تابستونا خر خرت  نمیکنه

حدود ۱ ساعت تو اتاق عمل هستن با ریکاوری و اینا. بله ۲۰ روز پیش عمل کرد پسرم ۸ سالش

ممنون میشم یکم از علایم پسر گلتون توی تابستون بگین قبل از عمل 

آخه دو دل شدم زمستونا شدید حالش بده تابستون بدک نیس و فقط بینیش یکم کزپ میشا اغلب خر خر نمیکنه

دو تا دکتر گفتن عمل بشه

عزیزم ممنون جوابم دادی  یه خورده از علایم پسرتون توضیح میدین تابستون حالش بهتر بود قبل عمل مث ...

پسر من تابستون رو مریض نشد و سرمانخورد.

کل زمستون و پاییز رو مریض بود

کلا هیچوقت نمیتونست با بینی نفس بکشه. چه موقع خواب یا غذا خوردن یا بازی کردن همیشه دهانش باز بود.

صداش خیلی تو دماغی بود

زمستون که مریض میشد هربار عفونت میزد به گوشش و شنوایش کم میشد. سه بار تقریبا این اتفاق افتاد و هربار ۱ ماه طول کشید تا شنواییش خوب بشه

هربار مریض میشد صبح که بیدار میشد ببخشید توی دهنش پر از خلط بود روی زبونش . همیشه هم از بینیش اب میومد یا ترشح.خداروشکر بعد ۳.۴ روز از عمل همه علائمش بر طرف شد و به راحتی نفس میکشه همیشه.هفته پیش هم یه ویروس بد گرفت فکر کنم انفولانزا بود. بدون انتی بیوتیک خوب شد و اصلا ترشح بینی نداشت 

پسر من تابستون رو مریض نشد و سرمانخورد. کل زمستون و پاییز رو مریض بود کلا هیچوقت نمیتونست با بینی ...

همه علایم پسرتون رو دخترم داره شنوایی کم شد 

تابستونا میشه بگی خر خر شبانه داشت یا خیلی کم شده بود

همه علایم پسرتون رو دخترم داره شنوایی کم شد  تابستونا میشه بگی خر خر شبانه داشت یا خیلی کم شده ...

خر خر که هیچوقت نداشت

چون با دهن باز  نفس میکشید و اگه دهنش بسته میشد حالت خفگی داشت و نفسش حبس میشد

خر خر که هیچوقت نداشت چون با دهن باز  نفس میکشید و اگه دهنش بسته میشد حالت خفگی داشت و نفسش حب ...

آخه دخترم تابستونا منو به شک میندازه 

میترسم زمستون...